Kazanmamız gereken bir maç

Kazanmamız gereken bir maç
Sezon başında Çatalcaspor’a büyük umutlarla transfer edilen ve hazırlık maçında sakatlanarak uzun süre sahalardan uzak kalan golcü isim Erhan, bugün oynayacakları Manavgatspor maçının önemine değindi. “Kazanmamız gereken bir maça çıkacağız” diyen Erhan, “

Sakatlığım tamamen geçti ve artık Çatalcaspor’un iyi neticeler alması için takım arkadaşlarımla birlikte büyük çaba göstereceğim. Bugünkü Manavgatspor maçı bizim için büyük önem arz ediyor. Sahaya kazanmak için çıkacağız ve ilk devrenin son maçında taraftarlarımıza yılbaşı armağanında bulunmak için her şeyimizle sahada verimliliğimizi arttırmak için mücadele edeceğiz.

Devre tatiline galibiyetle girip ligin ikinci devresi için moral depolamak istiyoruz. Takım olarak hafta başından beri çok iyi çalıştık. Bu çalışmanın karşılığını bugün inşallah iyi bir galibiyet alarak pekiştirmiş oluruz. Taraftarlarımızdan bu maçta büyük destek olmalarını bekliyoruz. Bize verilecek olan destek her zaman söylediğim gibi verimliliğimizi arttıracaktır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.