“Kazanmaya gidiyoruz”

“Kazanmaya gidiyoruz”
Pazar günü deplasmanda Hatayspor ile karşılaşacak olan Tepecikspor’da Onursal Başkan Temel Eyüboğlu, Hatay’a kazanmaya gideceklerini söyledi.

Bugün saat 09-40 Uçağı ile Antakya Havalimanına hareket edecek olan yeşil-beyazlılarda morallerin üst seviyede olması, takımın kazanma isteğini de üst seviyelere taşıdı. Onursal Başkan Temel Eyüboğlu, takımın son yapılan idmanında oyuncularıyla bir araya gelerek bu zorlu sınavı kazanıp ligde kalma adına iyi bir iş başarmak istediklerini söyledi. İstanbulspor tesislerinde yapılan idmanda oyuncuların istekle ve arzulu olduğunu gözlemlediğini söyleyen Eyüboğlu, Tepecikspor’un Hatay deplasmanından en kötü ihtimalle bir puanla dönmesi için gerekli mücadeleyi oyuncularının sahada vereceğine inandığını söyledi.

Oyunculardan puan ve ya puanlar alacakları sözünü alan Temel Eyüboğlu, “Bizim için Hatayspor maçı her maç kadar önem arz ediyor. Rakibimizin Play-Off mücadelesi verdiğini biliyoruz fakat bizim de ligde kalma umutlarımızı arttırmamız için bu maçtan puan ve ya puanlarla ayrılmamız gerekiyor. Pazar günü sahaya çıkıp Aslanlar gibi mücadele ederek istediğimiz neticeye almak için çaba göstereceğiz.

Ben buradan oyuncularımızdan diğer maçlara nasıl çıkarlarsa bu maça o maçlardan daha hazır ve zinde çıkmalarını bekliyorum,. Bu maçtan alacağımız üç puan beklide bizim ligde kalmamızı sağlayacak. Eğer bu maçtan bir puanla ayrılsak bile ligde kalacak takımların başında Tepecikspor’un olacağını garanti altına almış sayılacağız. Tabi ki hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz ama ben oyuncularımızı ve teknik kadromuzun bu zorlu maçtan alınlarının akı ile ayrılacaklarına inanıyorum. Hatay yolculuğumuz bugün başlayacak ve hayırlısıyla bu zorlu maçtan bizi mutlu edecek neticeyi alır evimize de mutlu bir şekilde döneriz. Kazanmak için gideceğimiz Hatayspor maçında oyuncularımızın 90 dakika boyunca var güçlerini ortaya koymalarını bekleyeceğiz. Bu beklentiye de onların gerekli cevabı vereceğine inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.