K.ÇEKMECE’DE SARAÇ DEVRİ

K.ÇEKMECE’DE SARAÇ DEVRİ
Süper Amatör Küme ekiplerinden K.Çekmecespor’da teknik direktörlük görüşmeleri sonuçlandı. 2013-2014 sezonunda takımın teknik patronluğuna Tufan Saraç getirildi.

Deneyimli teknik adam dün kulüp başkanı Ahmet Kurşun’la bir araya gelerek her konuda anlaştı. Tam yetkiyle göreve getirilen Saraç’a verilecek olan ücret açıklanmadı.

İmza sonrası bir açıklamada bulunan çiçeği burnunda teknik direktör Tufan Saraç, amaçlarının futbolcu yetiştiren bir kulüp haline gelmek olduğunu söyledi. Saraç “Futbolcu yetiştirip satan bir kulüp haline gelmek istiyoruz. Yetenekli futbolcuları vizyona çıkaracağız.” diye konuştu.

K.Çekmecespor Kulüp Başkanı Ahmet Kurşun da yaptığı açıklamada Tufan Saraç’la aynı düşünce yapısına sahip oldukları için bir arada olduklarını söyledi. Kurşun “Fikirlerimiz uyuştuğu için hocamızın K.Çekmecespor’a faydalı olacağını düşündük. Hocamızın zaten kariyeri belli. Türkiye’nin en büyük hocalarından biri olan Fatih Terim’le yıllarca yan yana çalışmış bir teknik direktör ile birlikte yeni sezona gireceğiz. K.Çemkecespor’u layık olduğu  yerlere hep beraber getireceğiz.” dedi.

Haber ve fotoğraf: İskender KORDU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.