Küçük; Transferlerle yolları ayırdık

Küçük; Transferlerle yolları ayırdık
Sezona şampiyonluk parolasıyla giren fakat son maçta bu umudunu yitiren Gürpınarspor’da Kulüp Başkanı Mustafa Küçük, yeni bir oluşum için yola çıktıklarını, geçtiğimiz sezon kadrolarına kattıkları birçok oyuncu ile yolların ayrılacağını söyledi.

Transfer olarak takımda kalmasını istediğimiz Gökhan ile Kaleci Barbaros dışındaki oyuncularla görüşüp kendilerine hizmetlerinden dolmayı teşekkür edeceklerini söyleyen Başkan Küçük, yeni sezonda çok kaliteli bir ekiple yola çıkacaklarını söyledi. Şu an için Teknik Kadro ile ilgili her hangi bir yaptırımlarının olmadığını söyleyen Başkan Küçük, “Öncelikle takıma sezon başında kattığımız transferlerin tamamına yakını ile yollarımızı ayıracağız.


Gökhan ve kaleci Barbaros dışında bazı oyuncularla da görüşmelerimiz olabilir fakat kulübün menfaatlerini göz önünde bulundurmak için bazı isimlerden vazgeçebiliriz. Teknik Direktör Kamuran Gazi’den memnunuz ve onunla da bir araya gelip devam mı, tamam mı son durum nedir onu konuşacağız. Camiaya hizmet etmiş tüm oyuncularımızla bir araya gelip kalmalarını istediklerimize şartlarımızı sunacağız, gitmesini istediklerimize de hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek kendileri ile yollarımızı ayıracağız. Futbolda duygusallığa yerin olmadığını herkes çok iyi biliyor. Eğer duygusal davranırsak bir alt lige düşen sonra yeniden çıkabilmek için çaba harcarız. Az hata yapıp yeni sezonda çok daha kaliteli bir ekiple yola devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.