Küçükçekmecespor’da seçme bereketi

Küçükçekmecespor’da seçme bereketi
Süper Amatör Lig takımlarından Küçükçekmecespor, yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek amaçı ile hafta sonu A Takım için seçmeler yaptı,
Teknik Direktör Tekin Öcal gözetiminde iki gün süren seçmeler Küçükçekmece Metin Oktay Sahasında gerçekleşti ve seçmelere toplam 90 futbolcu katıldı. İki gün süren çift kale maçlarında Transfer komitesinde bulunan Hüseyin Gülgönül, Mahmut Gülgönül ve Sebeki Çevik, seçmeleri yakından takip ederek bol bol not tuttular.

Katılım memnun etti

Küçükçekmecespor’da yapılan seçmelere katılım yönetimi ve teknik kadroyu memnun etti. Seçmeler sonrası bir açıklama yapan Teknik Direktörü Tekin Öcal, konu ile ilgili şunları söyledi, “Süper Amatör ligde ve bizi BAL Ligine taşıyacak takımda banko oynayabilecek kapasitede değil de Alternatif olabilecek 2-3 oyuncu dikkatimizi çekti. Geçen yılki kadrodan 6-7 oyuncu ile yeniden anlaşmaya vardık. Bunların yanında takviye oyuncularda dahil olunca 25 kişilik geniş bir takım olmuş olacak. Bayramdan sonra Salı günü yeni ve eski oyuncularında katılacağı ilk çalışmamıza başlayacağız. Kendi tesislerimizde iki hafta çalışmalarımızı sürdürdükten sonra hazırlık maçları yaparak kadromuzu şekillendirmek istiyoruz” dedi.

Gülgönül; İyi bir ortam yakaladık

Seçmelerin iyi bir ortamda gerçekleştirildiğini söyleyen Transfer komitesinde görev alan Hüseyin Gülgönül, “Yeni sezona daha önce kulübümüzü çalıştırmış olan Teknik Direktör Tekin Öcal ile hafta içi anlaştık. Onun isteği doğrultusunda iki gün seçme yaptık ve bu seçmelerden 2-3 oyuncu beğendik zaten Küçükçekmecespor olarak transferi kapatmıştık. Hocamızı isteği doğrultusunda seçme yaptık. Bu hafta içi Esenyurtspor’dan Emrah, Subaşıspor’dan Anıl, Kasımpaşa U-21 takımından Serhat ve Ferhat, Yenibosnaspor’dan Hüsam ve Ayvalıkgücüspor’dan Erdi Kartal, iç Transferde ise Mehmet Albayrak, Şuayip le yeniden anlaştık” dedi.

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.