KUPA GELECEK DEDİK, GELDİ: 5-4

KUPA GELECEK DEDİK, GELDİ: 5-4
Ormanlıspor kulübü tarafından geleneksel olarak düzenlenen futbol turnuvasında şampiyonun adı finalde Başakköy’ü özellikle ikinci yarısında zorlandığı maçta 5-4 mağlup ederek kupayı müzesine götüren taraf oldu.
 Ormanlı Stadı’nda oynanan maçta ilk yarıyı 3-0 önde kapatan Celepköy ikinci yarıda ecel terleri dökerek kazandı. İlk yarıda etkisiz bir oyun ortaya koyan Başakköy ikinci yarıda farkı bire indirmesine rağmen yenilgiden kurtulamadı. Bu sonuçla tarihinde ilk kez Ormanlı Kupası’nı müzesine götüren Celepköy maçtan sonra büyük bir sevinç yaşadı. 
Maçın bitiş düdüğü ile birlikte kupa törenine geçildi. Turnuvada şampiyon olan Celepköy aynı zamanda en centilmen takım olarak iki kupanın birden sahibi oldu. Turnuvada üçüncülük kupası da Karamandere’ye verildi. Kupa töreninde ikinci olan Başakköy’ün  kupası Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, şampiyon olan Celepköy’ün kupası da Çatalca Kaymakamı Nevzat Taşdan tarafından verildi. Turnuva üçüncüsü olan Karamandere’ye de kupasını AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Selim Güçbilmez verdi. Turnuva sonunda ayrıca turnuvaya katkı ve desteklerinden  dolayı Çatalca  Kaymakamı Nevzat Taşdan’a, Ormanlı Köyü Muhtarı Mustafa Sezer’e ve Celepköy Muhtarı M.Yaşar Özkan’a birer teşekkür plaketi takdim edildi. Bu sezon Celepköy’ün sponsorluğunu yapan Olcay Seçilir ise kupa ve madalya töreninin ardından Çatalca Kaymakamı Nevzat Taşdan’a turnuvaya göstermiş olduğu katkı ve desteklerden dolayı Osmanlı Turası hediye etti. 
Bu arada turnuvanın ilk haftasından sonra yaptığı açıklamada ile ‘Kupa Celepköy’e gelecek’ diyen Celepköy sponsoru Olcay Seçilir’in sözü de yerine gelmiş oldu. Turnuva sonrası duygu ve düşüncelerini gazetemizle de paylaşan Seçilir “Kupa gelecek dedik, geldi. Bu yolda bizden önce inanan Celepköy halkına, Muhtarına, yöneticilerine ve sahada mücadele eden 6 tane gence tüm takımla birlikte teşekkür ediyorum. Biz sadece onlara yardımcı olduk. Zafer onlarındır. Ormanlı Turnuvasında böyle bir başarıya imza atmak da bizler için büyük bir onur ve gurur kaynağı olmuştur. Ayrıca bölge halkıyla bütünleşerek organizasyonda büyük emek ve çaba gösteren Çatalca Kaymakamı Sayın Nevzat Taşdan’a da bir sporsever olarak teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. 
Turnuvadaki maçların büyük bir centilmenlik ve Fair Play havası içinde geçtiğini, takımların maçtan sonra kazanın da, kaybedenin de birbirini tebrik edip kutladığını ifade  eden Seçilir “Turnuva çok centilmen maçlara sahne oldu. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herke tek tek teşekkür ediyorum. Seneye de tekrar benden destek isterlerse Celepköy’e seve seve yine yardımcı olmaya çalışırım. Bir kez daha söylüyorum: İçki öldürür, kumar süründürür, Celepköy güldürür.” dedi. 
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.