Metin Tuğlu, yuvaya döndü

Metin Tuğlu, yuvaya döndü
2000 Yılında Futbola başladığı Tepecikspor’a 13 yıl sonra geri dönen Metin Tuğlu, kendisini sezon sonuna kadar Tepecikspor’lu yapan imzayı attı.

Yasin Şahan ile birlikte sezon başında PTT Birinci Lig takımlarından Orduspor’a transfer olan Metin Tuğlu, maddi anlamda sıkıntı yaşayan Orduspor ile sözleşmesini fesih ederek futbola başladığı yuvasına dönmenin mutluluğunu yaşadı. Tepecikspor Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu’nun açıkladığı transferin neticelendiği, Metin Tuğlu’nun Pazartesi günü resmi sözleşmeye imza atacağı söylendi. Futbola Tepecikspor’da başlayan Metin Tuğlu, ilk profesyonellik imzasını Kırşehirspor’a attı.


Kırşehirspor’da yıldızı parlayan Tecrübeli oyuncu Metin Tuğlu, sırasıyla Keçiörengücüspor, darıca Gençlerbirliği, Akçaabat Sebatspor, Gaziantepspor, Adanaspor, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Bandırmaspor ve son olarak Orduspor’da forma giydi. Metin Tuğlu, bundan böyle futbola başladığı Tepecikspor formasıyla başarılı maçlar çıkarıp takımının ligde kalması için çaba harcayacak oyuncular arasında yerini aldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.