MİNİK ÖĞRENCİLER KIYASIYA YARIŞIYOR

MİNİK ÖĞRENCİLER KIYASIYA YARIŞIYOR
Beylikdüzü Belediyesi tarafından her yıl hizmete açılan Yaz Spor Okulu'nda eğitimin sonuna gelindi. 11 branşta devam eden yaz sporları faaliyet programları kapsamında minik sporcular kıyasıya yarışmaya başladı.

Beylikdüzü Belediyesi’nin 17 Temmuz’da başlatmış olduğu Yaz Spor Okulları’nda son haftaya gelindi. Farklı branşlarda kıyasıya yarışan yaklaşık bin 500 öğrenci, 1 Ağustos’ta gerçekleşecek Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii yanında bulunan etkinlik alanında madalya ve sertifikalarını alacaklar. Futbol, Basketbol, Voleybol, Yüzme, Masa Tenisi, Jimlastik, Buz Pateni, Rüzgar Sörfü, Tekvando, Okçuluk ve Satranç dallarında yarışacak adaylardan dereceye girenler belirlenecek, birinciliği kazananlar ise 1.’lik Madalyası ödülünü alacaklar.

 Tatillerini Neşe İçerisinde Geçiriyorlar

 Madalya ve Sertifika töreni öncesi Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, minik ve genç sporcuların eğitim durumunu yakından görmek amacıyla Yaz Spor Okulları’nı ziyaret etti. Sporcular ve aileleriyle sohbet eden Başkan Yardımcısı Yeşil, onlara Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un selamını iletti. Başkan Uzun’un çocukları çok sevdiğini, yaz tatillerini neşe içerisinde geçirmeleri için en modern tesisleri çocukların eğitimi için açtığını belirten Yeşil, başarılı birer sporcu olan çocuklardan bunun karşılığını aldıkları için de mutlu olduklarını dile getirdi.

 Yaz Spor Okulu’na gelen veliler de çocukları için modern tesisler kuran, uzman öğretmenler ile hizmet sunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve ekibine teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.