Mourinho'ya 1 Milyar TL

Mourinho'ya 1 Milyar TL
Luis van Gaal ile yollarını ayıran Manchester United'da yeni teknik direktör Jose Mourinho'nun transferinin bugün açıklanması bekleniyor. Son yıllarda özellikle uluslararası alanda başarıya hasret kalan İngiliz devi, Mourinho ve yapacağı transfe
3 yıllık sözleşme karşılığında Mourinho'ya 45 milyon sterlin ödeyecek olan Manchester United, Portekizli teknik adama sadece önümüzdeki sezon için 200 milyon sterlinlik de transfer bütçesi sundu. Böylelikle Mourinho ve yapacağı transfer operasyonunun ManU'ya maliyeti 245 milyon sterlini (1 milyar 60 milyon TL) bulacak.

Jose Mourinho'nun transfer listesinde şu oyuncular yer alıyor: Zlatan İbrahimovic (oyuncu–antrenör), John Stones (Everton), Andre Gomes (Valencia), Joao Mario (Sporting Lizbon), Alvaro Morata (Juventus - solda), Mauro Icardi (Inter) ve Ezequiel Garay (Zenit). Avrupa'da haftanın diğer transfer gelişmeleri ise şöyle:



VILLAS-BOAS'IN YENİ DURAĞI ALMANYA
Sezon sonu Zenit'ten ayrılacak olan Portekizli teknik adam AndreVillas-Boas'ın büyük olasılıkla Almanya’ya gidecek. Schalke 04 ile görüşen Boas’ın, Alman ekibiyle her konuda anlaştığı öne sürüldü.



BARCELONA MARQUINHOS'TA ISRARLI
Barcelona’nın Marquinhos aşkı devam ediyor. İddialara göre PSG’de forma giyen oyuncu ile Katalan kulübünün görüşmeleri sürüyor.



LIVERPOOL GÖTZE'NİN PEŞİNDE
Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, eski öğrencisi Mario Götze’nin peşinde. Bayern’de mutlu olmayan Götze’nin de Ada’ya gitmeye hazır olduğu da iddialar arasında.



EVERTON-PELLEGRINI GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI
Roberto Martinez’in görevine son veren Everton, Manchester City ile yollarını ayıran Manuel Pellegrini ile görüşmelere başladı.



WENGER'İN SON GÖZDESİ MAXI ROMERO
Arsene Wenger genç yıldızları takip etmeye devam ediyor. Fransız teknik adam bu kez gözünü 17 yaşındaki Arjantinli golcü Maxi Romero’ya dikti.



BENATIA ARSENAL'E GİDİYOR
Arsenal, Bayern Münih’in başarılı futbolcusu Medhi Benatia’nın transferini büyük ölçüde bitirdi. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyaya düşen bir görüntüye göre Benatia’nın İngiliz kulübünden alacağı haftalık ücret bile belirlendi.



ÇİNLİLER'İN YAYA AŞKI!
Manchester City’den ayrılması beklenen Yaya Toure’ye Çin’den gelen tekliflerin ardı arkası kesilmiyor. Shanghai SIPG ve Jiangsu takımları yıldız oyuncuya haftalık 300 bin poundluk teklifte bulundular.



GAITAN, ATLETICO MADRID'DE
Benfica’nın yıldız futbolcusu Gaitan, 25 milyon Euro karşılığında Atletico Madrid’e transfer oldu. Yıldız futbolcunun birkaç gün içinde İspanyol ekibiyle sözleşme imzalaması bekleniyor.








HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.