Muaythai’ye şampiyon Başkan

Muaythai’ye şampiyon Başkan
Milli sporcu ve Milli Takımlar Antrenörü Halis Avşar, Muaythai Federasyonu İstanbul İl Başkanı oldu…

Türkiye Muaythai Federasyonu tarafından İstanbul İl Temsilcisi olarak görevlendirilen başarılı milli sporcu Halis Avşar; kulüp başkanları, antrenörler, teknik direktörler, hakemler ve sporcular ile buluştu. Avşar, “Muaythai’yi İstanbul’da çok iyi yerlere el birliğiyle taşıyacağız” dedi.

YOĞUN KATILIM

Türkiye Muaythai Federasyonu yeni dönemde kadrosunda yaptığı değişikliklerle başarılı sporcuları da bünyesinde buluşturuyor. Yeni sezonda Muaythai Federasyonu İstanbul İl Başkanlığı görevini üstlenen Halis Avşar, Anadolu Şark Restoranda kahvaltı düzenleyerek, kurul üyeleriyle ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Merkez Hakem Kurulu Başkanı, Teknik Direktörler, eski İl Temsilcileri, Uluslararası Muaythi Hakemi ve diğer kurul üyeleri katıldı.

AYRIMSIZ, HERKESİN YANINDA OLACAĞIM”

Sporcunun zeki, çevik ve ahlaklı olması koşuluyla” her türlü sorunda ayrımsız yardıma koşacağını belirten Muaythai Federasyonu İstanbul İl Başkanı Halis Avşar, toplantının açılış konuşmasında, “Hakemlerimiz bu işin hem hakemidir hem hekimidir. Emekleri çoktur. Her zaman onların yanında olacağım. Muaytahi’yi İstanbul’da çok iyi yerlere el birliğiyle taşıyacağız” dedi.

HALİS HOCADAN BEKLENTİMİZ YÜKSEK”

Toplantıya katılarak görüşlerini katılımcılar ile paylaşan Muaythai Genel Kurulu Başkanı ise milli sporcu Halis Avşar’dan beklentilerinin yüksek olduğunun altını çizerek, “Dünyada ve Avrupa’da ilk 3’e giremedik ama ilk 6’nın da altına düşmüyoruz. Tabi hedefimiz birinci olmak. Bu belki biraz zaman alacak ama özellikle gençlerimizden ve kadınlarımızdan umutluyum. Halis hocanın göreve gelmesini tekrardan kutluyorum. Kendisi çok çalışkan ve başarılı bir arkadaşımız. Geldiğinde herkesi kucakladı, organize etti ve bu toplantıyı yaptı. Toplantının sonunda beraber tartışarak, faaliyet programları iyi bir noktaya getirirsiniz inşallah” diye konuştu.

AVŞAR, NİTELİĞİNİ HEMEN FARK ETTİRİYOR”

Toplantıda söz hakkı alan bir başka isim ise Muaythai eski il Temsilcisi Hayrullah Çamadan oldu. Çamadan, böyle büyük bir kahvaltı organizasyonunun yapılmasına çok şaşırdığını dile getirerek, Halis Avşar’ı tebrik etti: “Şimdiye kadar İstanbul’da bu kadar kalabalık bir toplantı görmedim. Halis hocayı takdir ediyorum ve yeni görevinde başarılar diliyorum. İnşallah bundan sonra da çok dikkatli, dürüst bir şekilde çalışacak, biz de ona destek vereceğiz. Ben 10 yıl il başkanlığı yaptım, artık yoruldum. Bundan sonra dışarıdan bakmak, takip etmek istiyorum”…

BAŞARILI OLACAĞINA İNANCIMIZ TAM”

Başarı için yenilenmenin ve değişimin şart olduğunu dile getiren teknik direktör Nüsret Öncü ise, Hail Avşar’a görevinde başarılı olacağı konusunda güvendiğini söyledi. Öncü, “Bu sporların ilerlemesi için yenilenmek şart. Yeni arkadaşlarımızın görev alması, gençlerin kendilerini kanıtlaması için onlara fırsat verilmesi federasyonumuzun asli görevidir. Halis, bizim yanımızda yetişmiş bir kardeşimizdir. Buraya girdiğinde herkesin sivil kimliği dışarıda kalır. Herkes astını - üstünü bilecek. Biz kendi içimizdeki değerlere sahip çıkarsak dışarıdan yönetmeye ihtiyacımız kalmaz. Arkadaşlarımızın hepsi idealist, biat eden bir toplum değiliz. Halis kardeşime başarılar diliyorum. Onun güzel bir ekiple iyi işler yapacağına inanıyorum”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.