MUTLU SON DENİZKÖŞKLER’İN: 5-2

MUTLU SON DENİZKÖŞKLER’İN: 5-2
Amatör 2.Küme 1.Grupta şampiyonu belirleyecek maçta Denizköşkler, Güzelcespor’u 5-2 mağlup ederek mutlu sona ulaştı.
Avcılar Stadı’nda oynanan maçta ilk yarıyı 2-1 önde kapatan Denizköşkler ikinci yarının hemen  başında beraberlik golüne engel olamayınca maça büyük heyecan geldi. Beraberlik Güzelcespor’a yaradığı için rakibinin üzerine galibiyet için yüklenen Denizköşkler arka arkaya bulduğu gollerle sahadan 5-2 galip ayrılarak şampiyonluğunu ilan etti.
Maça iki takım da kontrollü bir oyun anlayışı ile başladı. Dakikalar ilerledikçe ev sahibi ekip oyuna ağırlığını koydu. 40. dakikada ev sahibi ekibin golü geldi. Murat’ın ortasında kafayla meşin yuvarlağı Coşkun’un koruduğu filelerle buluşturan Hakan skoru 1-0 yaptı. Güzelcespor golün şokundan çıkamadan Hakan 42. dakikada kendisinin ve takımının ikinci golünü attı: 2-0. İkinci golden sonra santra ile birlikte Güzelcespor rakibinin rehavetinden de yararlanarak 43. dakikada Beytullah’ın attığı golle soyunma odasına farkı bire indirerek gitti.
İkinci yarıya da moralli giren Güzelcsepor 55. dakikada Beytullah’ın kafasından bir gol daha bularak skora denge gelmesini sağladı: 2-2. Bu golden sonra maça büyük bir heyecan gelirken Denizköşkler bu dakikadan itibaren beraberliğin de kendisine yetmeyeceğini düşünerek galibiyet için bütün riskleri almaya başladı.
75. dakikada baskısının meyvesini alan ev sahibi ekip Muhammet’in ara pasında defansla kalecinin arasına iyi giren Murat Aslan kafayla fileleri havalandırdı: 3-2. Golden sonra Güzelcespor büyük bir moral bozukluğuna uğrarken Denizköşkler üçüncü golle de yetinmeyerek dördüncü golü aramaya devam etti. 78. dakikada Muhammet’in yerine oyuna giren Engin girer girmez skoru 4-2 yaptı.
Güzelcespor iki farklı yenik duruma düştükten sonra bütün defans güvenliğini bırakarak farkı bire indirmek için rakibinin üzerine gitmeye çalıştı. Bu bölümde Denizköşkler savunması yerinde müdahaleleri ve akıllı alan savunmasıyla rakibinin umutlanmasına izin vermedi. 90. dakikada ise maçı bitiren gol geldi. Resul’un ortasında savunmanın eline çarpan topu maçın hakemi tereddütsüz olarak penaltı olarak değerlendirerek beyaz noktaya koştu. Taraftarın isteğiyle teknik direktör Abbas Duman da kaleci Selçuk’u penaltının başına yolladı.
 Selçuk da düzgün bir vuruşla maçın skorunu belirledi: 5-2. Golden sonra maçın hakemi de son düdüğü çalarak Denizköşkler’in şampiyonluğunu ilan etti. 
Maçın bitiş düdüğü ile birlikte ev sahibi ekibin taraftarları da sahaya inerek futbolcuların şampiyonluk sevincine ortak oldu.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.