Naroğlu, gidişattan memnun

Naroğlu, gidişattan memnun
Spor toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden ve ligde rahat bir konumda yer alan Çatalcaspor’da Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Lokman Naroğlu, şu ana kadar takımın aldığı neticelerden ve gidişattan memnun olduklarını söyledi.

 Takım olarak bu sezon istenileni yapmaya gayret ettiklerini ve bunu da ligin bitimine az bir süre kala başardıklarını söyleyen Naroğlu, ligde geriye kalan maçlardan en iyi neticelerle ayrılıp sezonu ilk 10 takım arasında bitirmek istediklerini söyledi. Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Lokman Naroğlu, takımla ilgili şunları söyledi, “Camia olarak sezon başında koyduğumuz hedeften hiç sapmadık. 21.5 yaş ortalaması ile bu ligde mücadelemizi sürdürüyoruz. 25 kişilik kadromuzda ilk defa Profesyonel olan toplam 15 oyuncumuz var. Teknik Direktörümüz Kadir Akbulut’a güvenimiz sezon başında nasılsa aynı şekilde devam ediyor.

Hocamızla birlikte önümüzdeki sezonunun planlarını yapmaya başladık. Şunu da söylemeden geçemeyeceğim, bizim için bu çalışmalar lig bitti de yeni sezonun hazırlıklarını yapıyorlar anlamını taşımıyor. Maçlarımız halen devam ediyor ve yedi maçımız daha var. Önceliğimiz Pazar günü deplasmanda Bursa Nilüferspor maçını kazanmak olacaktır. Ligi ilk 10 içinde bitirmek camia olarak bizim için önemli. Tüm bunları yaparken yalnız Çatalca halkından bu takıma, futbolculara ve teknik kadroya daha çok sahip çıkmasını ve tribünlerin ful doldurmalarını bekliyoruz. Onlar arkamızda olursa çok daha güçlü olacağız.

Şunun şurasında kendi sahamızda sadece üç maç oynayacağız. Her taraftar maça girerken bu kulübe 10 TL yardım etse kötümü olar bence olmaz. Üç maç 30 T. Bu büyük bir meblağ değil. Bu verilen paralar oyuncularımıza ve bu takımın iyi yerlere gelebilmesi için harcanıyor. Ufak görünen bu paralar tribünlerin dolu olmasıyla kulübe önemli bir gelir kaynağı haline gelmektedir. Herkesin iç sahadaki maçlara girerken 10 TL verip girmesi hem onların takıma sahiplenmelerini hem de bizim iyi işler yapmamızı sağlayacaktır. Şimdiden bu çağrımıza kulak verip tribünlerdeki yerini alarak camiamıza destek verecek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.