Naroğlu; Niğde maçı geride kaldı

Naroğlu; Niğde maçı geride kaldı
Haftayı kendi sahalarında Niğde Belediyespor mağlubiyetiyle kapayan Çatalcaspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Darıca Gençlerbirliği maçını düşünüyor.

Bu zorlu maçın hazırlıklarını dondurucu soğuklara rağmen kendi tesislerinde hazırlanan sarı-kırmızılılar, Niğde yenilgisinin izlerini bu maçta silmeyi amaçlıyor. Niğde Belediyespor mağlubiyetinin geride kaldığını söyleyen Çatalcaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Lokman Naroğlu, takım olarak bu zorlu maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde büyük bir moralle sürdürdüklerini söyledi.


Niğde Belediyespor maçının geride kaldığını, takım olarak Darıca Gençlerbirliği maçına konsantre olmaları gerektiğini söyleyen Naroğlu, “Geçtiğimiz hafta kendi sahamızda kaybederek taraftarlarımızı üzdüğümüze inanıyorum. Bu üzüntüyü deplasmanda oynayacağımız Darıca Gençlerbirliği maçı ile üzerimizden atmak istiyoruz. Takım olarak bu maçın hazırlıklarını büyük bir moralle sürdürüyoruz. İnşallah Pazar günü deplasmandan puan ve ya puanlarla döner, Niğde yenilgisini telafi etmiş oluruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.