Ömerlispor, 21 Temmuz’da sahaya iniyor

Ömerlispor, 21 Temmuz’da sahaya iniyor
Süper Amatör Lig takımlarından Ömerlispor, yeni sezon öncesi ilk çalışmasını 21 Temmuz Salı günü yaparak gerçekleştirecek.

 Yeni sezona haftada üç idman ve bir hazırlık maçı oynayarak hazırlanacak olan siyah-beyazlılarda Kulüp Başkanı Vedat Dönmez, iyi bir ekiple yola çıkacaklarını, bunun için sahaya 21 Temmuz Salı günü ineceklerini söyledi. Hadımköy stadında başlayacak olan yeni sezon hazırlıkları öncesi transferi de bitirdiklerini söyleyen Ömerlispor Kulüp Başkanı Vedat Dönmez, ekstra durum olmaz ise oluşan ekiple yola çıkmayı amaçladıklarını söyledi. Ligde her zaman olduğu gibi söz sahibi olacak bir kadro ile yola çıkmayı arzuladıklarını söyleyen Dönmez, şu ana kadar her şeyin iyi gittiğini söyledi.

İç transfer tamam

İç transferde bir çok oyuncusu ile yeniden anlaşan Ömerlispor, dış transferde de 5 oyuncuyu renklerine dahil etti. Siyah-beyazlılar, geçtiğimiz sezonki kadrolarından Kaleciler Erkut ve Serhat, oyunculardan Ozan, Alican, Emek, Ayhan, Fatih, ikizlerden Oğuz ve Yağız, bir başka ikizlerden Ferhat ve Serhat’ın yanı sıra, Emre ile yeniden nikah tazeledi. Ömerlispor ayrıca Dış transferde Hadımköyspor’dan Serdar, Vardar, Selimpaşaspor’dan Ertuğrul, Askerden dönecik olan Yusuf ile Burak olmak üzere, alt yapıdan da 6 veya 7 oyuncuyu A Takıma katarak sezona iddialı girmek için çaba harcayacak.

Dönmez; İyi bir kadro oluşturduk

Ömerlispor Kulüp Başkanı Vedat Dönmez, gazetemize yaptığı açıklamada iyi bir ekiple yola çıkacaklarını, yeni sezonda Ömerlispor’un bu kez üst sıralar için mücadele edeceğini söyledi. Başkan Dönmez, konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı, “Ömerlispor olarak iyi bir kadro oluşturduğumuzu düşünüyorum. Takımda yer alan tüm oyuncularımız, Süper Amatör Lig tecrübesindedir. Geçtiğimiz sezon yaş ortalamamız 26-27 gibiydi. Bu sezon bu yaş ortalamasını 22 ile 23’e çekmiş bulunmaktayız. İyi bir kadro oluşturduk ve yeni sezonda ligde iyi bir takım izlettirmek için çaba harcayacağız. Şu anda takımda beş tane kontenjanımız bulunuyor. Kaleci Erkut, Alican, Emek, Ozan ve Vardar. Bu oyuncular dışında kontenjanımız bulunmamakla birlikte genç oyuncu sayımız epey artmış durumdadır” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.