Ömerlispor’dan tek atış: 1-0

Ömerlispor’dan tek atış: 1-0
Süper Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Ömerlispor, kendi sahasında konuk ettiği Anadolu Yakası Temsilcilerinden Gülsuyuspor engelini ilk yarının bitimine saniyeler kala 45. dakikada Serkan Şatır’ın tek golü ile mağlup etti.

Maça oldukça iyi başlayan ve sağlı sollu ataklarla rakip kelede gol için görünen Ömerlispor, birçok kez golle burun buruna kalmasına rağmen buları değerlendiremedi. Ani gelişen Gülsuyuspor ataklarını önlemekte zorluk çeken siyah-beyazlılar, bu şartlara rağmen kalesine gol olacak son vuruşları rakip takım oyuncularına yaptırmadı.

İlk yarıyı 1-0 önde kapayan Ömerlispor, ikinci yarıda farkı açmak için çok çaba gösterdi. Bir türlü ikinci golü bulamayan Ömerlispor, oyunun son bölümlerinde adeta öldü öldü dirildi. Gülsuyuspor atakları ile zor anlar yaşayan Ömerlispor, savunmada hata yapmayınca karşılaşmayı 1-0 kazanarak altın değerinde üç puanı hanesine yazdırmasını bildi. Puanını 18’e yükselten siyah-beyazlılar, alt sıralardan kurtulma hesabı yaparken kendini bir anda Play-Off için ilk iki yarışı içende buldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.