ÖRNEK İN, ÇANAKÇA OUT: 1-0

ÖRNEK İN, ÇANAKÇA OUT: 1-0
Amatör 1.Küme 2.Grupta Muratbey’den sonra gruptan düşecek ikinci takımın belirleneceği maçta galibiyete ihtiyacı olan Esenyurt Örnek İdman Yurdu, Çanakça’yı 1-0 mağlup ederek kümede kalan taraf oldu.

Beraberlik halinde bile kümede kalacak olan Çanakça son dakikalarda ayağına kadar gelen fırsatları değerlendiremeyerek kendi ipini çekti. Esenyurt Belediye Şehir Stadı’nda oynanan kader maçında tek gol 16. dakikada Aykut’tan geldi. Nefeslerin adeta tutulduğu maçta futbolculardaki aşırı strse ve heyecan 90 dakika boyunca kaçırılmayacak gollerin kaçmasına neden oldu. Örnek İdman Yurdu özellikle ikinci yarıda mucizevi goller kaçırırken Çanakça da son dakikalarda arka arkaya iki pozisyonu değerlendiremeyerek bir anlamda kaderine razı oldu. Kırmızı kartların da havada uçuştuğu maçta ev sahibi ekipten Tanju, konuk ekipten de Necmi kırmızı kartla oyundan atılınca iki takım da kalan süreleri 10’ar kişi oynamak zorunda kaldı.
Maçın bitiş düdüğü ile birlikte küme düşen Çanakçaspor’da futbolcular ve teknik heyet centilmen bir şekilde rakiplerini tebrik ederek soyunma odasının yolunu tuttu. Karşılıklı centilmenlik görüntülerinin yaşandığı maçta Örnek İdman Yurdusporlu yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular da rakiplerinin üzüntüsü nedeniyle teselli ederek 2.Amatör Kümede başarılar diledi.

Stat: Esenyurt Belediye Şehir
Esenyurt Örnek İdman Yurdu: Osman, Fırat, Tarık, Talat, Gökhan, Faruk, Sinan, Onur, Aykut, Tanju, Erkan
Yedekler: Doğukan, Ali, Mesut, Hüseyin, Celal, Ferhat
Çanakçaspor: Mustafa, Fuat, R.Yusuf, Yasin, Necmi, Fatih, Onur, Mustafa, Erdoğan, Yılmaz, Berat
Yedekler: Adem, Ertuğrul, Aykut, Şefkat, Fatih
Kırmızı kartlar: 41’Tanju (Esenyurt Örnek İdman Yurdu), 41’Necmi (Çanakça)
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.