Patenciler antremanlarını Beylikdüzü’nde yapıyor

Patenciler antremanlarını Beylikdüzü’nde yapıyor
2013 Summer of Champions kapsamında yaz kampı için Beylikdüzü'nü tercih eden Türkiye, İsveç, Belçika, Macaristanlı buz pateni sporcuları Beylikdüzü'ne tam not verdi.

Beylikdüzü Belediyesi’nin kente kazandırdığı İstanbul'un en büyük buz pisti Beylikdüzü Icetanbul, kısa süre içinde sadece Beylikdüzü’nün değil, tüm Dünyanın önemli buz sporları organizasyonlarına ev sahipliği yapan bir tesis haline geldi. 2013 Summer of Champions kapsamında Türkiye, İsveç, Belçika, Macaristanlı toplam 70 sporcu son kamp için Beylikdüzü Icetanbul Buz Pistini tercih etti. Türk Milli Takımı'nın ünlü ismi, milli patenci Eray Özbal kordinatörlüğünde Beylikdüzü kampını 6 haftalık program ile 26 Temmuz'a kadar sürdürecek olan buz pateni sporcuları ve antrenörleri, Buz Sporları Salonu ile ilgili düşüncelerini şöyle özetledi.

 “Muhteşem Bir Tesis”

 Julia Mitovski, “Beylikdüzü'nde olmaktan çok memnunuz. Kamp çok iyi gidiyor. Antrenman sonrası dinlenmek için sahile iniyoruz, denize giriyoruz” dedi. Takım Antrenörleri Edit Szaraz ve Andras Szaraz ise, “Tesis muhteşem. Çok beğendiğim bir tesis. 6 hafta boyunca yapacağımız kamptan gençler çok iyi faydalanacaklar” diye konuştu.

 Şampiyonlar Yetişecek

 Buz Pateni yapan sporculara hoşgeldin ziyaretinde bulunan Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili İsmail Yalçın ise farklı ülkelerden gelen sporcuları ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirterek,  “Geleceğin buz pateni şampiyonları Beylikdüzü'nde yetişecek. Her zaman sporun ve sporcunun yanındayız” dedi. Başkan Vekili Yalçın, daha sonra sporculara başarılar diledi ve günün anısına fotoğraf çektirdi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.