PEHLİVANLAR ÇATALCA ER MEYDANINDA YAĞLANACAKLAR

PEHLİVANLAR ÇATALCA ER MEYDANINDA YAĞLANACAKLAR
Çatalca Belediyesi 12. Erguvan Festivali kapsamında Büyük Yağlı Pehlivan Güreşleri, 17 Temmuz Cumartesi günü Çatalca Mareşal Fevzi Çakmak Mesire Alanında (havuz bölgesinde) yapılacak.
 
Uzun yıllar sonra Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın girişimleri neticesinde geçen yıl Erguvan Festivali kapsamında yapılan ve yine bu yıl da 12. Erguvan Festivali kapsamında yapılacak olan yağlı güreşlere tanınmış birçok pehlivan davet edildi.
 
Çatalca Belediyesi tarafından organize edilen Büyük Yağlı Pehlivan Güreşlerinde geçen yıl güreş ağası olarak seçilen ve bu yıl ki güreş ağalığına da talip olan Çatalca Güreş Ağası Nadir Erol, bir güreş sever olarak uzun yıllar sonra yağlı pehlivan güreşlerinin Çatalca’da yapılmasından dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Çatalca Güreş Ağası Nadir Erol, ata sporu yağlı pehlivan güreşlerine sahip çıktığı için ve Çatalca’da yapılması için büyük gayretleri olduğunu söylediği Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya teşekkür ettiğini ifade etti.
 
Çatalca Güreş Ağası Nadir Erol; “ben ata sporumuz yağlı pehlivan güreşlerine gönül vermiş biriyim. Ata sporumuzun yıllar sonra tekrar Çatalca gibi güzel bir ilçemizde yapılmasından dolayı çok mutluyum. Başta Çatalca Belediye Başkanımız Sayın Cem Kara olmak üzere emeği geçen tüm belediye personeline teşekkür ediyorum. Geçen yıl Çatalca’da yapılan büyük yağlı pehlivan güreşlerimiz Kırkpınar’ı aratmadı, çok güzel bir mücadele oldu. Güreş severler Çatalca er meydanında pehlivanlarımızın büyük mücadelesini zevkle izledi. Cumartesi günü yapılacak olan Çatalca Büyük Yağlı Pehlivan Güreşlerimiz geçen yıldan daha güzel olacak, ünlü pehlivanlarımız Çatalca er meydanında yağlanacaklar, çeşitli bölgelerimizden güreş ağalarımız da Çatalca er meydanında bizlerle olacak. Tüm güreş severlerimizi 17 Temmuz Cumartesi günü saat 11.00’da yapılacak olan büyük yağlı pehlivan güreşlerimize davet ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.