Pınar, Yeşilköy’e ‘Gür’leyecek

Pınar, Yeşilköy’e ‘Gür’leyecek
Gürpınarspor’da bugün oynanacak olan önemli Yeşilköyspor maçı öncesi adeta nefesler tutuldu ve maç saati beklenmeye başlandı.

Geçtiğimiz hafta futbolu oynayan fakat puanı rakibe kaptıran yeşil-beyazlılar, bu kez hem iyi oynayıp hem de galibiyetle sahadan ayrılmayı amaçlıyor. Saat 14.00’da Gürpınar Stadında oynanacak olan Yeşilköyspor maçı öncesi bir açıklama yapan Gürpınarspor kulüp Başkanı Mustafa Küçük, takım olarak kazanmaktan başka bir düşüncelerinin olmadığını söyledi. Zirvede var olma adına bu maçtan mutlak üç puanla ayrılmalarını gerektiğini söyleyen Başkan Mustafa Küçük, “Bugün kendi sahamızda grup lideri Yeşilköyspor’u konuk edeceğiz.

Bu maçtan eğer hedefini BAL ligi olarak hedefleyen bir takım varsa mutlak galibiyetle ayrılması gerekiyor. Biz yönetim olarak oyuncularımıza gerekli desteği her zamanki gibi vermeye devam ediyoruz., bu maç Gürpınarspor için bir dönüm maçı niteliği taşımaktadır. Eğer sahadan üç puanla ayrılamazsak umutlarımızı mucizelere taşımış olacağız. Biz takım olarak bu zorlu maçı kazanmak için sahaya çıkacağız. Bu maçta da geçtiğimiz hafta olduğu gibi taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz.

Üç puan Gürpınarspor’un işine çok yarayacaktır o yüzden oyuncularımızdan bu zorla maçta biraz daha fazla özverili olmalarını bekliyorum. Yeşilköyspor buraya elini kolunu sallayarak gelip rahatlıkla galibiyet hesapları yapan bir takım görünümü sergileyemeyecek. Bizde en az rakibimiz kadar bu ligde iddialı ve şampiyonluk adaylarından olduğumuz için oyunsal anlamda biz iç saha avantajını en iyi şekilde sahaya yansıtacağız. Kazanıp takımımızın gücünü herkese göstereceğiz. İnşallah 90 dakika sonunda sahadan gülen taraf olarak ayrılan Gürpınarspor olur” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.