Polat'hedefimiz bu sezon Süper Amatör

Polat'hedefimiz bu sezon Süper Amatör
Istanbul 1.Amatör lig’de bu sezon şampiyonluk hesapları yapan Küçükçekmece Tokat Bereketlispor transferler çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yeni sezon hazırlıklarına önümüzdek hafta başlayacaklarını kaydeden Kulüp Başkanı İsmail Polat, hedeflerinin i

İstanbul 1.Amatör lig’de mücadele eden Küçükçekmece Tokat Bereketlispor yeni sezon hazırlıklarına önümüzdeki hafta Teknik direktörü  Nail Polat yönetiminde çalışmalara başlıyor.


Tokat Bereketli bizim ortak gücümüz  hedefinin bu sezon Süper Amatör olduğunu kaydeden başkan  Polat “ Bu sezon futbolcu kardeşlerimizle kaliteli bir futbol ortaya koyarak  Küçükçekmece  ve Bereketliyi  en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Liginde fair play çerçevesinde sakatsız bir şekilde geçmesini temenni ediyorum. Bu sezon ligin favorisi biziz.
Gerçekten kulüp olarak zor şartlar altında mücadele ediyoruz. 

Bizler ,esnaflar ve iş adamları sadece  takıma odaklanmıştır. Bizler gücümüzün yettiği kadar futbol oynamak isteyen kardeşlerimizin yanında olmaya çalışıyoruz.Esnaf ve iş adamlarının takımızın yanında  olmalarını istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.