Rize’ye moralli gittiler

Rize’ye moralli gittiler
Bugün Rize Pazar İlçe Stadında Pazarspor ile karşılaşacak olan Tepecikspor, bu zorlu ve önemli deplasmana oldukça moralli gittiler.

 Rakiplerini deplasmanda mağlup edip çıkışa geçeceklerini söyleyen futbolcular, artık kazanmanın zamanının geldiğini söylediler. Yönetimin her türlü desteğini arkalarında hissettiklerini söyleyen futbolcular, “Bugün Pazarspor ile çok önemli bir maça çıkacağız. Bu maçı kazanıp artık Tepecikspor’un gerçek gücünü göstermenin zamanının geldiğini düşünerekten sahaya kazanmak için çıkacağız. Ligin son sırasında olmak Tepecikspor’a hiç yakışmıyor.

Bu takımın üst sıralara doğru ilerleyeceği puan ve ya puanları almaya devam edeceğiz. Kendi evimizde Düzyurtspor ile berabere kaldık ve bu ilk puanımız oldu. Şimdi sıra Pazarspor’da ve bu maçı kazanıp evimize mutlu dönmeyi amaçlıyoruz. Alacağımız üç puan bizim için büyük önem arz ediyor. Üst sıradaki rakiplerin kaybetmesi, bizim kazanmamız demek bir anda iki basamak yükselmemiz demek olacaktır. Pazarspor maçı inanın bizim için bir dönüm maçı olacak. İnşallah arzu ettiğimiz galibiyetle sahadan ayrılır Tepecikspor’un gerçek gücünü herkese göstermiş oluruz” diyen oyuncular, Rize’ye hem moralli hem de iddialı gittiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.