'Saatimizi kurmadan gol yedik'

'Saatimizi kurmadan gol yedik'
Süper Lig'in altıncı haftasında Gaziantep FK, Medipol Başakşehir'i konuk etti. Karşılaşma ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Muhammet Demir'in attığı gol Süper Lig tarihine geçti.

Süper Lig'in 64 yıllık geçmişinde bu sezona kadar en erken golü 2008-2009 sezonunda 29 Kasım 2008'de Eskişehir Atatürk Stadı'nda yapılan Eskişehirspor-Denizlispor (4-3) maçının henüz 12. saniyesinde fileleri havalandıran Denizlispor'un Trinidad ve Tobagolu futbolcusu Darryl Bevon Roberts atmıştı.

Gaziantep'in golcüsü Muhammet Demir, eski takımı Medipol Başakşehir filelerini henüz 10. saniyede havalandırarak, Roberts'in rekorunu kırdı. Ligde Darryl Bevon Roberts'ın golünden önce bilinen en erken golü ise 30 Nisan 2006'da Sivasspor ile Kayserispor arasında oynanan ve konuk takımın 5-0 kazandığı maçın 15. saniyesinde fileleri havalandıran Kayserisporlu İlhan Parlak atmıştı.

'SAATİ KURARKEN, AĞLARDA GÖRDÜM' 

Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman mücadelenin ardından değerlendirmelerde bulundu. Kocaman, "Şubat ayından beri görmediğim şeyleri görüyorum. Daha saati kurarken, topu ağlarda gördüm" ifadelerini kurdum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.