ŞAMPİYON KAYAKÇILARA BAŞARI ÖDÜLÜ

ŞAMPİYON KAYAKÇILARA BAŞARI ÖDÜLÜ
Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Kayakta İstanbul Şampiyonu olan Beylikdüzü Kayak İhtisas Kulübü sporcularına başarı ödüllerini takdim etti.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Uludağ’da Kayakta İstanbul Şampiyonu olan Beylikdüzü Kayak İhtisas Kulübü sporcuları ve yöneticileriyle yemekte bir araya geldi. Beylikdüzü Elegance Fitness Salonu’ndaki yemeğe Başkan Uzun, Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Efrahim Yeşil, Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Meclis Üyesi Cengiz Tıraşoğlu, Beylikdüzü Kayak İhtisas Spor Kulübü Başkanı Metin Karayazı, Antrenör Özgür Yıldız, yetkililer ve sporcular katıldı.

Yemeğin ardından kısa bir konuşma yapan ve Beylikdüzü’nde sporun her branşına büyük önem verildiğine dikkati çeken Başkan Uzun, “Biz Belediye olarak yediden yetmişe herkesin spor yapmasını ve sporu her yönü ile teşvik eden anlayışı benimsiyoruz. Günlük yaşamda herkesin yaşına ve durumuna özgü yapabileceği mutlaka bir spor mevcuttur” dedi.

 

Beylikdüzü’nü Temsil Edecekler

 

İnanç ve azmin önemine de dikkat çeken Başkan Uzun, sporculara ve Antrenör Özgür Yıldız’a başarılarının devamını diledi. Sporculara altın, Başkanı Metin Karayazı’ya da üzeri süslemeli bir çini vazo hediye etti.  Kayak İhtisas Spor Kulübü Başkanı Metin Karayazı ise, “Kar yağışının etkili olmadığı bir ilçede kayak sporuna ilgi gösteren Başkanımıza desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Takım, Ağrı da 11-12 Ocak’ta etap yarışları ve Uludağ’da 18-19 Ocak Türkiye Şampiyonası'nda Beylikdüzü'nü temsil edecek.

 

Önemli Dereceler Elde Edildi

 

Sporculardan İstanbul İl Birinciliğini Büyük Erkeklerde İbrahim Yıldırım alırken, 2. Mustafa Yıldız, 3. ise Muhammed Ayaz oldu. Genç Erkeklerde 2.Yakup Önal,  4.Onurcan Kuru;  Kuzey Disiplini Büyük Erkeklerde 1. Sabahattin Oglago; Kuzey Disiplini Minik Bayanlarda ise birinciliği Sevval Okan kazandı.

             

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.