ŞAMPİYON TEPECİK SÜRÜCÜ KURSU: 5-2

ŞAMPİYON TEPECİK SÜRÜCÜ KURSU: 5-2
B.Çekmece Kaymakamlığı tarafından bu yıl 5.’si organize edilen Kaymakamlık Halısaha Futbol Turnuvasında şampiyon Tepecik Sürücü Kursu oldu.

 

Işıklar Halısaha Tesisleri’nde oynanan final maçında Mutlan’ı 2-1 yenik duruma düştüğü maçta 5-2 mağlup eden Tepecik Sürücü Kursu kupanın sahibi oldu.

 

Son bölümleri hariç büyük bir çekişmeye sahne olan maçta Tepecik Sürücü Kursu 2-1 yenik duruma düşmesine rağmen kupayı kazanarak şampiyonluğu rakibinden adeta söktü. Turnuvanın üçüncüsü ise İlçe Milli Eğitim sahaya gelmediği için hükmen kazanan B.Çekmece Belediyesi oldu. Final maçının ardından yapılan kupa töreninde dereceye giren takımların kupaları B.Çekmece Kaymakamı İsmail Gündüz tarafından takdim edildi. Turnuvada en centilmen takım ise Haberdar Gazetesi olurken turnuva boyunca müsabakaları yöneten Ercan Kore ve Can Güleş’in yanı sıra, Işıklar Halısaha Tesisleri İşletme Müdürü Yusuf Azgün’e de katkı ve hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verildi. Turnuvada ilk üç sırayı alan takımların futbolcularına da B.Çekmece Kaymakamı İsmail Gündüz tarafından tek tek şeref madalyaları dağıtıldı. Kupa ve madalya töreninin ardından toplu halde objektiflerin karşısına geçen takımlar ve tertip komitesi gelecek yıl yedinci turnuvada buluşmak için sözleşti.


TURNUVA İLE İLGİLİ ÖDÜL TÖRENİ VE  FOTOĞRAFLAR İÇİN LİNKE TIKLAYIN:
http://www.haberdar.com.tr/buyukcekmece-kaymakamlik-hali-saha-turnuvasi-resimleri,88.html


Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.