Şampiyonluk kupası’nı İmamoğlu verdi

Şampiyonluk kupası’nı İmamoğlu verdi
CHP Beylikdüzü Mahalleler Arası Futbol Turnuvası Şampiyonu Gürpınar Mahallesi’ne Kupa’sını takdim eden Ekrem İmamoğlu, “Amacımız mahalleler arası dostluk yaratmaktı ve başardık” diyerek gençleri tebrik etti.
CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı görevini yürüttüğü dönemde düzenlenen Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’nda şampiyon olan Gürpınar Mahallesi’yle kutlama yemeğinde buluşan CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı Aday Adayı Ekrem İmamoğlu, gençlere Şampiyonluk Kupası ve madalyalarını takdim ederek tebrik etti.

İMAMOĞLU: KAZANAN DOSTLUK OLDU

Beylikdüzü Barış Mahallesi’nde gerçekleşen kutlama yemeğinde CHP Beylikdüzü İletişim ve Propaganda Komisyonu önerisiyle başlattıkları mahalleler arası futbol turnuvasının amacının gençleri bir araya getirmek olduğunu vurgulayan Ekrem İmamoğlu,  “İlçe başkanı olduğum dönemde gerçekleştirdiğimiz turnuvayla mahalleler arası bir dostluk yaratmayı hedefledik ve başardık.Kazanan dostluk oldu. Bu noktada turnuvamıza katılan tüm gençlerimize teşekkür ediyorum. Hayatlarında başarılar diliyorum. Biz burdayız, her zaman her konuda bize ulaşabilirsiniz” dedi.

MİLLİ TAKIM FORMASI SÖZÜ

İmamoğlu, turnuvada ter akıtarak şampiyon olan Gürpınar Mahallesi sporcularına Milli Takım Forması da hediye edeceklerini müjdeledi. Kutlama yemeği, şampiyon gençlerle çekilen anı fotoğrafı sonrası sona erdi.Ekrem İmamoğlu daha sonra Beylikdüzüspor’un 1.Amatör Ligi’nki ilk maçını izledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.