ŞAMPİYONLUK UMUT YANGIN’IN: 3-0

ŞAMPİYONLUK UMUT YANGIN’IN: 3-0
AK Parti B.Çekmece İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen voleybol turnuvasında şampiyonun adı Umut Yangın oldu.
 Mimarsinan Kapalı Spor Salonu’nda oynanan final maçında Tepekentspor’u üstün bir oyunla 3 sette  mağlup eden Umut Yangın yaklaşık olarak 4 ay süren turnuvanın en büyüğü oldu.

 Bu maçtan önce oynanan üçüncülük dördüncülük maçında ise Mutlan, Anıl Börek’i 3-1 mağlup ederek turnuvayı üçüncü olarak kapattı. Her iki maçtan önce de B.Çekmeceli Otistik çocuklar gösteri maçı yaptı. Bu maç da en az final ve üçüncülük-dördüncülük maçı kadar ilgi çekti. B.Çekmeceli Otistik çocuklar gösteri maçının ardından hep birlikte tribünlere koşarak kendilerini izlemeye gelen sporseverleri selamladılar. Bu ortaya muhteşem görüntülerin çıkmasına neden oldu.

4 Şubat 2013 tarihinde 19 takımın katılımıyla 2 grupta başlayan turnuvanın toplam 4 ay sürdüğü, 90 maçta 230 sporcunun forma giydiği kaydedildi. Turnuva sonunda şampiyon olan Umut Yangın, ikinci olan Tepekentspor ve üçüncü olan Mutlansporlu oyunculara çeşitli hediyelerin yanı sıra kupa ve madalyaları takdim edildi. Turnuvada emeği geçen isimlerden AK Parti B.Çekmece İlçe Halkla İlişkiler Birim Başkanı ve İlçe Başkan Yardımcısı Bedri Gürses ve organizasyon komite başkanı Oktay Şahin’in yanı sıra bütün maçlarda hakemlik yapan Özay Abat ile Kemal Okumuş’a da teşekkür plaketi verildi.

Turnuva sonrası bir açıklama yapan AK Parti B.Çekmece İlçe Başkanı Avukat Celal Babayiğit önümüzdeki yıl B.Çekmece’ye yakışan daha geniş kapsamlı bir turnuva düzenlemek istediklerini söyledi. Babayiğit “Gelecek sezon B.Çekmece’ye yakışan daha geniş kapsamlı bir voleybol turnuvasının yanı sıra  diğer branşlarda da etkinlikler düzenlemek istiyoruz. Ayrıca bu organizasyonda görev yapan, katılan ve ter döken tüm  arkadaşları ayrı ayrı kutluyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” ifadesini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.