SARI KIRMIZI SEVİNÇ...!

SARI KIRMIZI SEVİNÇ...!
Galatasaray, Türk futbolu adına son dönemlerin en önemli maçlarından birinde Braga'yı deplasmanda 2-1 mağlup etti ve Şampiyonlar Ligi'nde son 16 takım arasına kaldı.
 Braga 1-2 Galatasaray


Galatasaray Portekiz deplasmanında ilk yarıyı 32. dakikada Mossoro'nun ayağından yediği golle 1-0 geride kapattı. İkinci yarıya Aydın ve Amrabat değişiklilkleri başlayan sarı kırmızılılar, 58. dakikada Burak Yılmaz ve 78. dakikada Aydın Yılmaz'ın golleriyle maçtan 2-1 galip ayrılmayı başardı.



Stat: Estadio Municipal de Braga
Hakemler: Nicola Rizzoli, Renato Faverani, Andrea Stefani (İtalya)
Braga: Quim, Leonardo Salino, Nuno, Vinicius, Elderson, Ruben, Custodio (Dk. 79 Hugo Viana), Mossoro, İsmaily, Eder (Dk. 86 Carlao), Alan
Galatasaray: Muslera, Eboue, Nounkeu, Semih, Riera, Selçuk İnan, Emre (Dk. 69 Umut Bulut), Felipe Melo, Hamit Altıntop (Dk.46 Aydın), Elmander (Dk.46 Ambrabat), Burak Yılmaz
Gol: Dk. 32 Mossoro (Braga), Dk. 58 Burak Yılmaz, Dk. 78 Aydın Yılmaz (Galatasaray)
Sarı kartlar: Dk 49 Salino, Dk. 85 Mossoro (Braga), Dk. 64 Riera, Dk. 85 Selçuk İnan, Dk. 90 2 Burak Yılmaz (Galatasaray)

BURAK TARİHE GEÇTİ

G.SARAY’ın bu sezon şampiyonlar ligi’ndeki 5 golünü de Burak Yılmaz kaydetmişti. Sarı kırmızılı futbolcu, bu akşam attığı 1 gol ile 6 gole ulaştı ve 5 gollü Hakan Şükür ve Tuncay Şanlı’yı geride bırakarak Devler Ligi’nde bir sezonda en çok gol atan Türk oyuncu unvanını aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.