Sarıyer maçı için tek yürek oldular

Sarıyer maçı için tek yürek oldular
Pazar günü deplasmanda Sarıyer ile karşılaşacak olan Tepecikspor’da İnegölspor mağlubiyeti unutuldu ve gözlen bu zorlu maça çevrildi.

Sarıyer karısında çok farklı bir Tepecikspor’un çıkacağını ve bu maçı kazanarak iyi bir ekip olduklarını göstereceklerini söyleyen futbolcular, artık kazanmanın ve üst sıralara yükselmenin zamanının geldiğini söylediler. Takım olarak hazırlıklarını kendi tesislerinde yapan Tepecikspor’da morallerin iyi olması, teknik direktör Engin Çalışır ve yönetimi oldukça memnun ediyor.

Tepecikspor Onursal Başkanı Temel Eyüboğlu, Pazar günü Sarıyer’den puan ve ya puanlarla döneceklerini, bunu başarıp takım olarak çıkış yakalayacaklarına inandıklarını söyledi. Oyuncuların hafta başından beri yapılan idmanlarda yanlarında olduklarını ve kendilerine iyi niyet göstergesiyle güven verdiklerini söyleyen Eyüboğlu, Sarıyer galibiyeti ile Tepecikspor’un gücünü rakiplere göstereceklerini söyledi. Kötü gidişin bu maçla sona ereceğini söyleyen Eyüboğlu, teknik kadro ve oyunculara sonuna kadar güvendiklerini, her zaman yanlarında olduklarını gösterdiklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.