Savcılıktan Trabzonspor'a soruşturma

Savcılıktan Trabzonspor'a soruşturma
Trabzon Savcılığı 'hakem alıkonulmasına' inceleme başlattı.
TRABZONSPOR'un Gaziantepspor ile oynadığı maç sonrasında hakem Çağatay Şahan ile yardımcılarının soyunma odasında alıkonulduğu ve Avni Aker'den çıkmalarına izin verilmediği iddiaları üzerine Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı inceleme başlattı.

Futbol Federasyonu'nun konuya ilişkin açıklaması ve bordo mavili kulübe ve yöneticilere verdiği büyük para cezalarının yanı sıra bazı yayın organlarında olayla ilgili yayınlanan haberler üzerine Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı inceleme başlattı. Olayla ilgili olarak şu ana kadar herhangi bir kaynaktan herhangi bir bilgi ya da başvuru gelmediğini belirten savcılık, ilgili yerlerden bilgi ve belge talep etti.

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı, Trabzonspor'a ve kulübün yöneticilerine büyük cezalar veren Türkiye Futbol Federasyonu’ndan ceza nedenlerine ilişkin bilgilerin yanı sıra, maçın gözlemci ve hakem raporlarının gönderilmesini istedi. Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nden de kamera kayıtlarını isteyen Başsavcılık, maç sonrasında hakemlerin soyunma odasına kilitlendiği iddialarının doğruluğunu ve bu iddialarla ilgili tutanak olup olmadığını sordu. Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı, gelecek bilgiler doğrultusunda değerlendirme yapacak, soruşturma açılıp açılmamasına karar verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.