Şehitlerimiz için pedal çevirdiler

Şehitlerimiz için pedal çevirdiler
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 102. yıl dönümü dolayısıyla şehitleri anmak için bisiklet turu düzenlendi. 7'den 70'e her yaştan bisikletlinin katılımı ile gerçekleşen etkinlikte 20 kilometre pedal çevrildi.

Çatalca Doğa Sporları ve Bisiklet Kulübü (ÇADOSK) ve Küçükçekmece Bisiklet Kulübü’nün ortaklaşa Çatalca Kaymakamlığı, Çatalca Belediyesi, Küçükçekmece Belediyesi’nin destekleriyle düzenlediği, ” Şehitlere Saygı Bisiklet Turu” yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. 19 Mart Pazar günü yapılması planlanan ve hava muhalefeti nedeniyle 26 Mart (Pazar) 2017 (Bugün) tarihine ertelenen Şehitlere Saygı Bisiklet Turu’na katılan ÇADOSK, Büyükçekmece, Küçükçekmece, Yeditepe, Esenyurt, Senkron Bisiklet Grupları sabahın erken saatlerinden itibaren Çatalca Cumhuriyet Meydanı’nda toplanmaya başladı. Burada Çatalca Belediyesi’nin poğaca, çay, çorba ikramları ile kahvaltıyı hep beraber yapan bisikletliler Alaiye Şehitliği’ne doğru harekete geçti. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın organizasyon için teşekkürlerini ve selamlarını gruplara ileten Çatalca Belediyesi Başkan Yardımcısı Ufuk Akın ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ramazan Ilgın’ın eşlik ettiği güvenlik önlemleri eşliğinde yaklaşık 20 kilometre mesafeyi ellerinde Türk bayrakları ile kat eden katılımcılar, Alaiye Şehitliği’nde Çanakkale Zaferi’nin 102’nci yıl dönümünde atalarını saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nı okuyarak ve dua ederek andı.

Küçükçekmece Belediyesi’nin hazırladığı pilav, ayran ikramından sonra etkinlik Alaiye Anıtı önünde Türk bayrağı ve bisikletleriyle toplu fotoğraf çekimiyle son buld

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.