Selimpaşaspor’dan imza şov

Selimpaşaspor’dan imza şov
Süper Amatör Ligin Silivri Temsilcilerinden Selimpaşaspor, yeni sezon için kolları erken sıvadı.
İç ve dış transferde birbiri ardına imzalar attırarak gündemdeki yerini belirleyen Selimpaşaspor, oluşturduğu güçlü kadro ile adından söz ettiren kulüpler arasında yerini almasını bildi. Yeni sezon için hazırlıklarını sürdüren Selimpaşaspor transferlerde önce teknik patron Furkan Baş, yardımcılığını ise geçtiğimiz sezonda görev yapan Emrah Balkan ile anlaşarak neticelendirdi. Teknik heyetin işini bitiren ve akabinde de iç ve dış transferde oyuncularla tek tek masaya oturan Selimpaşaspor, yeni sezon öncesi adeta imza şov yaptı. Selimpaşaspor Kulübü İkinci Başkanı Mükremin Kaynak ve kulüp yönetiminin hazır bulunduğu imza töremi Selimpaşa Mehmet Karasu Tesislerinde yapıldı. Geçtiğimiz sezonda takımın kalesini koruyan Erdal yeni sezonda da takım ile anlaşma sağladı.

İmzalar birbiri ardına geldi

Kaleci Erdal’ın ardından geçen sezon takım kadrosunda var olan Gurur’da anlaşma sağlayan isimler arasında yerini aldı. Orta sahada Ersan yuvada kaldı. Geçtiğimiz sezon İstanbul Kastamonspor’da forma giyen ve ara transfer döneminde Edirnespor’a giden sol kenar oyuncusu Eray yeni takımı Selimpaşa ile anlaştı. Geçtiğimiz sezon Fenerköyspor formasını giyen Gürkan yeni sezonda Selimpaşa ile anlaştı. Büyükkılıçlıspor U-19 takımının oyuncusu kaleci Burak Selimpaşaspor’a ikinci kaleci oldu. Forvet hattında Ender takımı ile anlaşma sağlarken yine bir başka forvet Mustafa’da Selimpaşaspor’a evet diyen oyunculardan oldu.

Bir üst lig için zamana ihtiyacımız var

Selimpaşaspor Kulübü İkinci Başkanı Mükremin Kaynak yaptığı açıklamasında; “Selimpaşaspor olarak bu sezon da mütevazi bir takım oluşturduk. Geçtiğimiz sezon yaşadıklarımızdan bir ders çıkardık. Bunun için daha tecrübeli ayaklarla anlaşma sağladık. Bu ligde kalıcı olup altyapılarımızın da orantılı gelişimi ile bir üst ligi düşünebiliriz. Bunun için biraz daha zamana ihtiyacımız var” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.