Şen: Haklı bir galibiyet aldık

Şen: Haklı bir galibiyet aldık
Ayağının tozu ile çıktığı ilk maçından galibiyetle ayrılan Tepecikspor’un yeni ve genç Teknik Direktörü Enver Şen, takımın Gölbaşıspor deplasmanında iyi oynayıp haklı bir galibiyeti imzasını attığını söyledi.

Tepecikspor’un başında çıktığı ilk maçında deplasmandan üç puanla dönen Teknik Direktör Enver Şen, takımın iyi oyunu ile bunu başardığını ilerleyen haftalar için bu galibiyetin büyük umut olduğunu söyledi. Sahaya kazanmak için çıktıklarını ve bunu başarmanın sevinci ile İstanbul’a döndüklerini söyleyen Şen, “Tepecikspor’un iyi bir kadroya sahip olduğunu sezon başından beri çok iyi biliyorum. Bu takımın neden buralara kadar gerilediğini halen anlamış değilim. Artık geriye bakmamak gerekiyor ve neler yapabiliriz onun çalışmalarını yapmamız gerekiyor. Gölbaşıspor maçına gitmeden önce takımla sadece dört idmana çıkabilmiştim.

İdmanlarda oyuncuların istekli ve arzulu oluşu beni inanın çok umutlandırdı. Bu umudun karşılığı olan galibiyeti Gölbaşıspor maçında alarak görmüş olduk. Bizim için biten maç geride kalmıştır. İyi veya kötü o gün o maç bizim için bitmiştir. Hiç ara vermeden kendimizi bir sonraki maça konsantre etmemiz gerekiyor. Şimdi önümüzde çok önemli bir maç daha var. Kahramanmaraşspor ile Pazar günü kendi evimizde oynayacağız.

Bu maç bizim için 6 Puan değerinde bir maç olacak. Pazar günü mutlaka sahadan galibiyetle ayrılmamız gerekiyor. Bu maçı kazanmamız durumunda ligde kalma umutlarımızı daha yükseklere taşıyacağız. Rakibimizin durumu da ortada, onlarda kazandı bizde kazandık. Bu maça iki takımda hata yapmamak için çıkacak. Az hata yapan maçı kazanacaktır. Saha ve seyirci avantajımızı iyi kullanıp sahadan galibiyetle ayrılmaktan başka bir düşüncemiz olmayacak.

Gölbaşıspor maçında oyuncularımızın hepsi üzerlerine düşen görevi layıkıyla yerine getirmiştir. Ben oyuncularımın hepsini gösterdikleri üstün başarıdan dolayı tek tek tebrik ediyorum. Aynı başarıyı Kahramanmaraşspor maçında da kendilerinden göstermelerini bekliyorum. Takım olarak artık puan kaybı yaşamamak için çaba göstermeliyiz. Geriye kalan 6 maç bizim için final niteliğinde olacak. Önceliğimiz önümüzde oynayacağımız maç olacak ve bir sonraki maçı hiç düşünmeyip maç maç olayı değerlendireceğiz. Şimdiki dersimiz Kahramanmaraşspor maçı olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.