Sezer, Çatalcaspor’lu oldu

Sezer, Çatalcaspor’lu oldu
Spor Toto 3.Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Çatalcaspor, geçtiğimiz sezon başında Tepecikspor ile kampa katılan ve daha sonra Birlik Nakliyat Düzyurtspor’a transfer olarak sezonu Trabzon’da tamamlayan Sezer Güler’i kadrosuna kattı.
1985 doğumlu futbolcu Uşakspor ile Türkiye’de futbol hayatına başladıktan sonra Antalyaspor A.Ş., Fethiyespor, Giresunspor, Kocaeli Birlikspor, Altınorduspor, Kırklarelispor, Tarsus İdmanyurdu, Bozüyükspor ve son olarak Trabzon temsilcisi Birlik Nakliyat Düzyurtspor’da forma giydi. Sezer’in 2.Lig’de 125, Süper Lig’de 3 ve PTT 1.Lig’de 14 karşılaşması bulunuyor. İmza töreninde hazır bulunan Lokman Naroğlu ile Hasan Türkyılmaz, iyi bir oyuncu ile anlaştıklarını, Sezer’in takıma büyük katkı sunacağına inandıklarını dile getirdiler.

Mikail Üzümcü’de imzaladı

Dış transferde hareketli günler geçirmeye devam eden Çatalcaspor, Sezer Güler’den sonra Tavşanlı Linyitspor’dan Mikail Üzümcü ile sözleşme imzaladı. Orta sahada oynayan Mikail Üzümcü, yeni takımında başarılı olacağını, kendisine güvenenlerin yüzünü kara çıkartmayacağını söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.