SEZON ÖNCESİ BAŞKAN CEM KARA’YA ZİYARET

SEZON ÖNCESİ BAŞKAN CEM KARA’YA ZİYARET
Çatalca Spor Külübü Başkanı Hasan Gökçe ve yönetim kurulu, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı makamında ziyaret etti. Yeni sezon öncesi hedeflerini açıklayan yönetime, Başkan Cem Kara geçen sezon olduğu gibi bu sezon da destek sözü verdi.

Geçtiğimiz sezon tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig’e çıkma başarısı göstererek Çatalca halkına büyük sevinç yaşatan Çatalca Spor Kulübü, Bölgesel Amatör Lig’de sezon boyunca gösterdiği performans ile gelecek için umut vermişti. Sezon sonunda ligi orta sıralarda bitiren Çatalca Spor Kulübü yeni sezonun hazırlıklarına başladı. Sezonun hazırlıkları sürerken Çatalca Spor Kulübü Başkanı Hasan Gökçe ve yönetim kurulu da ilçede ziyaretlere başladı.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı makamında ziyaret eden kulüp yönetimi adına konuşan kulüp Başkanı Hasan Gökçe, önceki seneye nazaran Çatalca Spor Kulübü’nün daha profesyonel bir ekiple Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edeceğini söyledi. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara da her sezon olduğu gibi bu yılda da Çatalca Belediyesi’nin Çatalca Spor Kulübü’ne yardım edeceğinin sözünü vererek, bölgedeki işadamlarının da kulübe yardım etmesi gerektiğini sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.