Silivri Ak Gençlik’ten Masa Tenisi Turnuvası

Silivri Ak Gençlik’ten Masa Tenisi Turnuvası
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen, masa tenisi turnuvası ödül törenine katıldı.
185 yarışmacının katıldığı masa tenisi turnuvasının final maçında bayanlarda Ecem Tombaş, Emine Güven’i yenerek 1. olurken, erkeklerde Samet Danış, Turan İnci’yi yenerek 1.nci oldu.

 Karakaş “ Spor futboldan ibaret değildir”

 Silivri AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen toplamda 185 sporcunun katıldığı ödüllü masa tenisi turnuvasına katılan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, turnuvanın final maçını izleyerek sporculara destek oldu. Turnuvayı izlemeye Karakaş ile birlikte, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Osman Umuç, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Şaban Yaşar, Mustafa Türker, Orhan Aksu ve Şahabettin da katıldı. Turnuvanın ödül töreninde kısa bir konuşma yapan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, “ Toplumumuzu farklı spor dallarına yönlendirmekle ilgili ve böyle güzel bir turnuva organizasyonu ile çok güzel bir organizasyonu gerçekleştiren ilçe gençlik kolları başkanımız Ferhat Gezeren’e ve yönetim kurulunda ki arkadaşlarımıza, hocalarımıza ve organizasyonu takip ederek katılan bütün yarışmacı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Buradan bir kez daha ifade etmek istiyorum. Hasan Özvarnalı, Nurullah Baldöktü ve Mimarsinan İlkokullarımıza birer adet kapalı spor salonu yapıyoruz. Bu salonlarımızda da masa tenislerimiz olacak. Orada da öğrencilerimiz sizler gibi masa tenisi turnuvalarına katılacaklar. Ayrıca Fener ve Danamandıra köylerimize da futbol sahası yapına başladık. Müjdat Gürsu Spor tesislerimizin yan tarafına birer adet yüzme havuzu, buz pateni pisti ve   gençlik merkezi yapacağız. Böylelikle sporun sadece futboldan ibaret olmadığını da belirtmek istiyorum. Buradan Mustafa Kemal Atatürk’ün o güzel sözünü bir kez daha hatırlatmak istiyorum; “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” demiş ya.. İşte bu tesislerden zeki, çevik ve ahlaklı sporcularımız yetişecek. Ben tekrar dereceye giren ve giremeyen bütün sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 Dereceye girenler ödüllendirildi

 Bayan ve Bay kategorisinde, toplamda 185 kişinin katıldığı turnuvada, finale kalan 6 yarışmacıdan, bayanlarda, Ecem Tombaş birinci, Emine Güven ikinci, Seher Aslıhan üçüncü olurken , baylarda, Samet Danış birinci, Turan İnci ikinci, Arif Çoban ise üçüncü oldu. Turnuvanın birincilerine ipone 4 telefon, ikincilere, playstation , 500 liralık giyim çeki, üçüncülere ise, tablet pc hediye edildi. Dereceye giren yarışmacılar ödüllerini AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve ilçe yönetim kurulu üyelerinden aldı.           

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.