Silivrispor, Bayburt yolcusu

Silivrispor, Bayburt yolcusu
Spor toto 3. Lig 3. Grupta son haftalarda aldığı başarısız neticelerle son vermek isteyen Silivrispor, Pazar günü Bayburt İl Özel İdarespor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.



Geçtiğimiz hafta kendi sahalarında 2-0 kaybettikleri Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor karşısında etkili olamayan kırmızı-lacivertliler, Bayburt deplasmanından iyi bir netice ile ayrılarak kötü gidişe dur demek istiyor. Hafta başından beri hazırlıklarını kendi tesislerinde Teknik Direktör Erdal İşkar gözetiminde sürdüren Silivrispor’da oyuncuların morallerini üst seviyelerde tutmak adına önemli katkılar sunmaya çalışan yöneticiler,. Kötü gidişin sona ermesi için ellerinden gelen desteği takıma vermeye çalışıyor.

Ligde zor günler geçiren rakipleri Bayburt İl Özel İdarespor’un kazanmak için sahaya çıkacak olmasından dolayı işlerinin zor olacağını söyleyen yöneticiler, kazanmaktan başka bir düşünceleri olmadığını söylediler. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor maçını unutturmak için Bayburt deplasmanından üç puanla dönmeleri gerektiğini söyleyen yöneticiler, bunun kolay olmayacağını fakat takımlarına bu alanda güvendiklerini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.