Silivrispor, Erzin’i beklemeye çekildi

Silivrispor, Erzin’i beklemeye çekildi
Pazar günü kendi saha ve seyircileri önünde ilk devrenin son maçını Erzin Belediyespor ile oynayacak oylan Silivrispor’da hazırlıklar tamamlandı ve maç saati beklenmeye başlındı.

İlk devreyi galibiyetle kapamak için hazırlıklarını hafta başından beri kendi tesislerinde sürdüren Silivrispor’da morallerin geçtiğimiz haftalara oranla çok daha iyi olduğu gözlendi. Maddi anlamdaki sıkıntılarını hafifleten Silivrispor’un bundan sonraki tek düşüncesi Erzin Belediyespor maçından galibiyetle ayrılmak.

Taraftarının desteğini arkalarına alarak bu zorlu maçı kazanmak iç in sahaya çıkacaklarını söyleyen Teknik Direktör Erdal İşkar, üç puandan başka bir düşüncelerinin olmadığını söyledi. Takım olarak iyi konumda olduklarını söyleyen İşkar, “Geçtiğimiz hafta Erzurum deplasmanında çok şanssız bir yenilgi aldık.

Rahatlıkla kazanmamız gereken maçı bireysel hatalardan dolayı kaybettik. Rakibin kopma anlarında kalemizde golü görmek onlara büyük moral oldu. Erzurum maçını bir kenara bıraktık ve tamamen Erzin Belediyespor maçına konsantre olmaya başladık. Bu maçı kazanıp ilk devreyi galibiyetle kapamak istiyoruz. İnşallah istediğimiz neticeyle sahadan ayrılır devre arasına mutlu bir şekilde girmiş oluruz” dedi. Diğer taraftan Silivrispor, Pazar günü kendi sahalarında oynayacakları Erzin Belediyespor maçının hazırlıklarını bugün yapacağı ter idmanı ile tamamlayıp maç saatini beklemek için kampa girecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.