Silivrispor, Erzin’i dört golle uğurladı: 4-2

Silivrispor, Erzin’i dört golle uğurladı: 4-2
Spor Toto 3. Lig 3. Grupta ilk devrenin son maçını kendi saha ve seyircisi önünde oynayan Silivrispor, Hatay temsilcilerinden Erzin Belediyespor’u dört golle uğurladı ve sezonun ilk devresini üç puanla kapayarak büyük moral buldu.

Silivri Stadında yoğun yağış altında oynanan karşılaşmaya iyi başlayan Silivrispor, 15. dakikada Mustafa Kaya’nın golü ile 1-0 öne geçti. Sağanak yağmuru gol sağanağı ile süslemeye gayret eden iki takımda açık futbol oynamayı tercih etti.

20. dakikada Samet Albayrak ile 2-0 öne geçen Silivrispor, büyük avantaj elde etti. Bu gollere karşılık Erzin Belediyespor’dan gecikmedi. 39. dakikada Rıdvan Çelik ile farkı bire indiren konuk Erzin Belediyespor, 40. dakikada Alper Yener ile skora denge getirdi 2-2. İlk yarı karşılıklı atılan gollerle 2-2 beraberlikle sonuçlandı. İkinci yarıda da yağmur etkisini kaybetmedi ve gol sağanağı yağmurda eşlik etti.

51. dakikada İsmail Düzgün ile bir kez daha öne geçen Silivrispor, skoru 3-2 yaptı. Sahanın yıldızları arasında ilk sırayı alan Samet Albayrak, 60. dakikada bir kez daha sahneye çıktı ve takımını 4-2 öne geçiren golü rakip filelerle buluşturdu. 74. dakikada Erzin Belediyespor’un kazandığı penaltı atışını Silivrispor file bekçisi Rasim kurtardı ve rakibine üçüncü gol şansı tanımadı. Müsabakanın kalan bölümlerinde başka gol olmayınca Silivrispor, bu önemli karşılaşmadan 4-2 galip ayrılarak sezonun ilk devresini üç puanla kapamanın mutluluğunu yaşadı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.