Silivrispor, sakata geldi

Silivrispor, sakata geldi
Silivrispor’da genç forvet İsmail Düzgün ve Murat Kara’nın sakatlıkları nedeni ile idmanlara dahi çıkamamaları ilerleyen haftalarda zorlu maçların olması sebebi ile teknik heyetin canını sıkıyor.

 Sezon başından beri attığı gollerle Silivrispor’u forvet hattında taşıyan İsmail Düzgün’den kötü haber geldi. Van Belediyespor maçında arka adalesine aldığı darbe neticesinde şişme olan İsmail’in adalesinde yırtık şüphesi ile MR’ı çekildi. Ligde ikinci yarı ara transferde kadroya dahil olan ve İsmail Düzgün gibi gol krallığı yarışına ortak olan Murat Kara’nın da Van Belediyespor maçında her iki ayak bilgeni aldığı darbeler neticesinde MR’ı çekildi ve yoğun tedavisinin sürdüğü bildirildi. Etimesgut maçında beyin travması geçiren Orhan’ın ise kontrollerinin ardından takım ile idmanlara çıkabileceği de gelen bilgiler arasında. 

Beylerbeyi maçı sıkıntılı geçecek

Hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Beylerbeyi ile mücadele edecek olan Silivrispor’da İsmail Düzgün, Murat Kara ve defans oyuncusu Orhan’ın maç saatine kadar yetiştirilmesine çalışılıyor. İsmail ‘üzgün’ün arka adalesinde yırtık tespiti halinde ameliyatlık bir durumu olduğu takdirde de sezonu kapatabileceği de gelen bilgiler arasında. Etimesgut maçında kırmızı kart gören defans oyuncusu Bülent ise Beylerbeyi maçında forma giyemeyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.