SİLİVRİSPOR’A NAZAR BONCUĞU: 0-3

SİLİVRİSPOR’A NAZAR BONCUĞU: 0-3
Ligde son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan Silivrispor, Erzincan Refahiye önünde etkili bir oyun ortaya koymasına rağmen sahadan 3-0 yenik ayrılarak haftalar sonra yenilgiyle tanıştı. Konuk ekibe galibiyeti getiren golleri 33. ve 76. dakikalarda Levent,

Silivrispor kendi evinde oynadığı Erzincan Refaiyespor karşılaşmasından hiç ummadığı bir skorla ayrıldı. İlk yarıda 1-0 mağlup duruma düşen Silivrispor ikinci yarı Uğur ve Umut değişikliği ile oyuna başlayarak tüm hatlarıyla beraberlik için rakibinin üzerine yüklendi. Daha 46. dakikanın ilk saniyelerinde Uğur'un topu direkten döndü, sonra Nazif ve Uğur yüzde yüzlük pozisyonlarda topu dışarı attı. Birol'un kafasını önce Kaleci Burak çeldi. Top direkten döndü. Birol 3 metreden topu dışarı attı. Silivrispor’un baskısının sürdüğü bu dakikalarda Birol sakatlandı ve oyun dışına alındı. Silivrispor'un 10 kişi oynadığı bu dakikada Erzincan Refaiyespor kontraktan ikinci golü buldu. Silivrispor ikinci golün şaşkınlığını yaşarken sahanın yıldızı Levent posizyonu takip ederek Vahit'in kale çizgisinden çıkardığı topu ağlara göndererek maçın skorunu tayin etti. Silivrispor bu sonuçla 6 maçlık yenilmezlik unvanını da yitirmiş oldu. KASABA yine 90 dakika desteğini sürdürdü. Maç sonrası Silivrispor 3-0 mağlup olmasına karşın takımlarını alkışlarla soyunma odasına uğurladılar. Protokolde bulunan Erzincan Refaiyesporlular bir ara sevinçlerini abartıp küfür de edince KASABA ile emniyet güçleri arasında ufak bir gerginlik yaşandı.
Silivrispor kendi evinde oynadığı karşılaşmada yoğun yağmura rağmen büyük bir seyirci desteğini arkasına alarak karşılaşmaya başladı.
3. dakikada Vahit'in Nazif ile paslaşarak kullandığı korner atışı sonrası Silivrisporlu oyuncular kısa paslarla ceza alanına girdi. Vahit kendini yerde buldu hakem oyunu devam ettirdi. Kaleci Burak'ı aşan topu arka direkte defans uzaklaştırdı.
4. dakikada Serdal sağ taraftan süratle  hareketlendi. Ceza alanı son çizgisine kadar indi. Topu çeviremeyince tehlike aut ile son buldu.
16. dakikada Nazif'in kullandığı serbest atışta top az farkla yandan auta gitti.
18. dakikada Nazif ceza alanı dışından kaleyi yokladı. Kaleci Burak topu köşede bloke etti.
27. dakikada Nazif ceza yayı üzerinde topla buluştu. Daha uygun durumdaki sağ taraftaki Metin'e topu aktardı. Metin vurmakta gecikince defans araya girip tehlikeyi uzaklaştırdı.
30. dakikada Hakan sağ taraftan ortayı yaptı. Kaleci Ayhan kaleye paralel giden topu yumruklayamadı. Kimsenin dokunamadığı top yana açıldı.
33. dakikada sağ taraftan ortalanan topu ceza yayı üzerinde kontrol eden Levent yerden sert ve düzgün vurdu. Top Kaleci Ayhan'ın uzanamayacağı yerden  köşeden ağlara gitti: 0-1
44. dakikada Nazif ceza alanı dışından vurdu Kaleci Burak topu köşede bloke etti.
45. dakikada Nazif'in düşürülmesiyle sol tarafta kazanılan serbest atışta topun başına gelen Volkan topu şut ve orta karışımı ceza alanına gönderdi. Arka direkte yükselan Fatih hızlı gelen topa dokunamadı. İlk yarı konuk ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıya Silivrispor Metin  ile Umut, Gencay ile de Uğur değişikliği ile maça başladı. Bu değişiklikler Silivrispor’a büyük hareket getirdi.
46. dakikanın ilk saniyelerinde sol tarafta topla buluşan Uğur ceza alanına girdikten sonra kaleye vurdu. Kaleci Burak'ı geçen top direkten geri döndü.
47. dakikada Vahit soldan ortaladı Birol ceza alanı içinde kontrol ettikten sonra sol tarafındaki müsait durumdaki Nazif'e topu aktardı. Nazif adeta inanılmazı başararak çok yakın mesafeden topu ağlar yerine üstten auta gönderdi.
48. dakikada bu kez Erzincan Refaiyespor kontratağında sol taraftan ceza alanına giren ve son çizgiye inen Serdal sert vurdu, top yan ağlarda kaldı.
56. dakikada Yunus sol tarafta kazanılan serbest atışta topun başına geldi. Ceza alanına etkili bir orta yaptı. Birol'un dokunduğu top ağlara giderken son anda Kaleci Burak dokunarak topu çeldi. Top yan direkten geri geldi. Birol bu kez çok yakın mesafeden topu dışarı attı.
68. dakikada Nazif ceza alanı içinde Uğur'u topla buluşturdu. Uğur rakibinden sıyrıldıktan sonra çok sert vurdu. Top yandan auta gitti.
72. dakikada Birol'un sakatlığı nedeniyle Silivrisporun 10 kişi oyuna devam ettiği anlarda ceza alanı içinde  topla buluşan Fatih çok sert vurarak topu ikinci kez Silivrispor ağlarına gönderdi: 0-2.
76. dakikada Hakan Çakır süratle sol taraftan ceza alanına girdi. Kaleci Ayhan ile karşı karşıya kaldıktan sonra Ayhan'ın yanında topu kaleye gönderdi. Vahit topu ağlara gitmeden çizgiden çıkardı. Pozisyonu iyi takip eden Levent kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü Silivrispor ağlarına gönderdi: 0-3.
78. dakikada Volkan ceza alanı dışından topa sert vurdu. Topu Kaleci Burak iki hamlede köşede bloke etti.
81. dakikada Oğuz kazandığı topu Volkan'a uzattı. Volkan ceza yayı üzerinden köşeye vurdu, Kaleci Burak topu kontrol etti.
88. dakikada Hakan çakı soldan ceza alanına girdi kalesinden çıkan Ayhan'ın üzerinden topu aşırttı, ağlara gitmekte olan topu çizgiden son anda Onur çıkardı.

SİLİVRİSPOR :   Ayhan 6, Vahit 7, Onur 7, Oğuzhan 6, Yunus 7 , Birol 7 ( Oğuz 6 ), Volkan 6, Metin 6 ( Umut 5 ), Fatih  6 , Gencay 6 ( Uğur 8 ), Nazif 6.
ERZİNCAN REFAİYESPOR : Burak 8, Güray 7, Serdal 6 ( Recep 5 ), Yiğit 7, Fatih 7 ( Mehmet 5 ), Serdar 7, Umut 7, Okan 7, Hakan 7 ( Yunus 5 ), Hakan ÇAkır 9, Levent 9.
SARI KARTLAR : Yunus (Silivrispor ), Umut ( Erzincan Refahiyespor )
GOLLER : Levent d.k. 33 ve 76, Fatih d.k. 72.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.