Sinan Engin'den güne damga vuran iddia: Fatih Terim konuşacak, ortalık yıkılacak!

Sinan Engin'den güne damga vuran iddia: Fatih Terim konuşacak, ortalık yıkılacak!
Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin, Galatasaray'ın geçen ay yollarını ayırdığı teknik direktör Fatih Terim'le ilgili çok konuşulacak yeni bir iddia ortaya attı. Engin ayrıca 68 yaşındaki teknik adamın yeni adresini duyurdu.

Burak Elmas ve yönetiminin kararıyla Galatasaray ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Fatih Terim ile ilgili bomba iddia... Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin'in yakın arkadaşı deneyimli teknik adam ile ilgili sözleri çok konuşulacağa benziyor.

BU SEZON HAYAL KIRIKLIĞI 

Fatih Terim bu sezon Galatasaray'ın başında 27 maça çıktı. Tecrübeli teknik adamın öğrencileri bu süreçte rakiplerini 11 kez mağlup etti. Fatih Terim'in talebeleri 8 beraberlik ve 8 mağlubiyet yaşadı.

HENÜZ AÇIKLAMA YAPMADI 

Galatasaray'da görevinden ayrılan Fatih Terim, sarı-kırmızılı takıma veda ettikten sonra henüz açıklama yapmadı. Deneyimli teknik adamla çarpıcı bir iddia gündeme geldi.

'TERİM DİVAN KURULU'NDA KONUŞACAK, ORTALIK YIKILACAK' 

Fatih Terim'in yakın arkadaşı olan Sinan Engin, sarı-kırmızılı takımın efsane isminin çok konuşulacak açıklamalar yapacağını iddia etti. Canlı yayında konuşan Sinan Engin "Fatih Terim, bir konuşursa ortalık yıkılır. O konuşmayı da divan kurulunda yapacak" ifadelerini kullandı.

SİNAN ENGİN, TERİM'İ ARADI 

Öte yandan Engin, canlı yayında Fatih Terim'i aradı. Fatih Terim'le kısa bir sohbet eden Sinan Engin, "Hocam arkadaşlar kupalarınızı saymış. 23 kupanız mı var hocam?" şeklinde bir soru sordu.

'BEN DE SAYISINI UNUTTUM' 

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim ise, "Ben 30 küsür diye biliyorum, sadece Galatasaray'da. Şaşırdım, ben de sayısını unuttum" cevabını verdi.

TERİM HAKKINDA ÇARPICI İDDİA 

Fatih Terim'e ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulunan Sinan Engin tecrübeli teknik direktöre tekliflerin olduğunu duyurdu. Sinan Engin şu ifadeleri kullandı:

'ÇOK CAZİP BİR TEKLİF' 

"Fatih Terim'e Dünya Kupası'na katılacak ülkelerden biri teklif yaptı. Çok cazip bir teklif. Arap ülkelerinden biri de olabilir. Baba bir miktarda teklif var."
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.