Süper Lig 9 Eylül'de, Bank Asya ise 10 Eylül'de başlayacak

Süper Lig 9 Eylül'de, Bank Asya ise 10 Eylül'de başlayacak
Türkiye Futbol Federasyonu, liglerin başlama tarihi ile ilgili beklenen açıklamayı açıklamayı yaptı: Spor Toto Süper Lig 9 Eylül'de, Bank Asya 1. Lig ise 10 Eylül tarihinde başlayacak.

"Biz olduğumuz sürece ligler Ağustos ayının sonundan önce başlamayacak" sözleriyle erteleme mesajı veren TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve yönetiminden bu açıklamayı destekleyen bir karar çıktı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, futboldaki şike iddialarına yönelik soruşturma nedeniyle netlik kazanamayan Spor Toto Süper Lig ile Bank Asya 1. Lig'de sezonun eylül ayında başlayacağını açıkladı.

TFF'nin İstinye'de bulunan binasından çıkışta basın mensuplarına açıklamada bulunan Aydınlar, 2011-2012 sezonunda Spor Toto Süper Lig'in 9 Eylül'de, Bank Asya 1. Lig'in ise 10 Eylül'de start alacağını belirtti.

Daha önce yapılan planlamaya göre, Spor Toto Süper Lig'in 7 Ağustos, Bank Asya 1. Lig'in ise 14 Ağustos'ta başlaması gerekiyordu.

BAŞKANLAR İLE GÖRÜŞÜLECEK

TFF ayrıca yarın Spor Toto Süper Lig ve Bank Asya 1.Lig'de yer alan kulüplerin başkanları ile ayrı ayrı toplantılar yapacak. Türkiye Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki merkezinde gerçekleştirilecek toplantılara TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, başkanvekilleri Göksel Gümüşdağ ve Lutfi Arıboğan ile TFF İcra Kurulu üyeleri katılacak. Kamuoyu gündemindeki konularla ilgili bilgi alışverişinin yapılacağı Bank Asya 1.Lig toplantısı saat 13.00'te, Spor Toto Süper Lig toplantısı ise 16.00'da başlayac

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.