T.ANADOLU’NUN EKMEĞİ UMUT: 4-0

T.ANADOLU’NUN EKMEĞİ UMUT: 4-0
Amatör 2.Küme 2.Grupta üçüncülük hesapları yapan Tepecik Anadolu B.Çekmece Stadı’nda oynanan maçta Yalıköy’ü 4-0 mağlup ederek umutlarını son haftaya taşımış oldu.
 Haftaya rakibinin 6 puan gerisinde giren B.Çekmece temsilcisi aldığı bu galibiyetle puan farkını 3’e indirerek bitime bir hafta kala üçüncülük için umutlandı. Tepecik Anadolu, Yalıköy önünde net bir skorla kazanırken galibiyeti getiren goller de ikinci yarıda geldi. İlk yarısı golsüz biten maçta ev sahibi ekibe 3 puanı getiren golleri 50. ve 83. dakikalarda Savaş, 58. dakikada İbrahim ile 71. dakikada Emrullah attı.

Tepecik Anadolu açısından büyük önem taşıyan haftanın diğer önemli maçında ise üçüncü sıradaki 1863 Boğaziçi, son saniye golüyle Kumburgaz’ı 2-1 mağlup edince üçüncülük umutları da bir anlamda zora girmiş oldu. Hem Yalıköy’e hem de 1863’e karşı ikili averajlarda üstünlüğü bulunan T.Anadolu’nun gruptan üçüncü olarak çıkabilmesi için son hafta İzzettin’i deplasmanda devirmesi, Yalıköy ile 1863 Boğaziçi takımlarından bir tanesinin yenilmesi gerekecek. İki takım da haftaya sahadan en az 1 puanla ayrılırsa T.Anadolu 1.Amatör rüyalarını bir sezon daha ertelemek zorunda kalacak. 
Haber ve fotoğraf: İskender KORDU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.