TAŞPINAR’DAN ÇATALCA’YA TESİS SÖZÜ

TAŞPINAR’DAN ÇATALCA’YA TESİS SÖZÜ
Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Tamer Taşpınar, dün Çatalca’yı ziyaret ederek daha önce tesisleştirilen İhsaniye Stadı, İzzettin Stadı, Kaleiçi Stadı ve Binkılıç Stadı’nı ziyaret ederek eksikleri konusunda yerinde bilgi edindi.

 Çatalca Stadı’nda mevcut statların durumlarıyla ilgili olarak Çatalca’da bulunan amatör spor kulüp başkanlarıyla bir araya gelen Taşpınar’ın statlardaki eksiklerin bir an önce giderilmesi, personel ihtiyaçlarının karşılanması ve tadilatlar için de gerekli ödeneğin çıkarılması için düğmeye bastı.
Taşpınar’ın konuyla ilgili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gelen şikayet dilekçesi üzerine harekete geçtiği, Çatalca ziyareti sırasında da statları gezerek eksikler hakkında not aldığı, eksiklerin en kısa sürede giderilmesi için de kurmaylarına talimat verdiği kaydedildi. Gezi turuna Taşpınar’la birlikte gelen İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tesisler Şefi Erkan Tabaş da eşlik etti.
Konu ile ilgili olarak gazetemize bir açıklamada bulunan Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Tamer Taşpınar, hem spor kulüplerinden, hem köylerden hem de mahallelerden yapılan tesislere gerekli ilgiyi göstermelerini istedi. Taşpınar sitemli konuşarak “Biz sözümüzü tutarak tesisleri yaptık ama Çatalca sözünü tutmadı. Şikayet dilekçesi Meclise kadar geldi. Her şeyi devlete yüklemek de yanlış. Yerel yönetimlerin de yapılan tesislere sahip çıkması lazım. Yaptığımız tesislerin 7 yıldan beri kullanılmadığını ve gerekli şekilde bakılmadığını görmek de bizim için üzüntü verici. Demek ki böyle bir ihtiyaç yokmuş. Sahaların yeniden faaliyete geçirilmesi için biz gerekeni yapacağız. Ne gerekiyorsa vereceğiz. Statları yeniledikten sonra da personel tahsis edeceğiz. Bu statlarımızı yeniden kullanılabilir hale getireceğiz. Ancak asıl ondan sonrası önemli. İnsanlar spora lafta destek vermemeli.” diye konuştu.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.