Tekrar hastaneye kaldırıldı

Tekrar hastaneye kaldırıldı
Beşiktaş İstanbul Adliyesi'nde sorgulanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım yine sorgu sırasında rahatsızlandı. Yıldırım'ın şekeri 3 kez yükseldi.

Bu gelişme üzerine mahkeme önünde bulunan ambülanstaki sağlık ekibi Yıldırım'ın 240'a çıkan şeker oranını düşürmek için müdahale etti. Yıldırım'a serum bağlandı ancak şeker oranının düşmemesi üzerine hakim Fenerbahçe Başkanı'nı Şişli Etfal Hastanesi'ne gönderdi. Avukatı Köksal Bayraktar Yıldırım'ın bu durumda ifade vermesinin zor olduğunu belirterek hastaneden rapor alacaklarını söyledi. Öte yandan adliye önünde bekleyen Fenerbahçeli taraftarlarla polis arasında gerginlik yaşandı. Yıldırım geceyi hastanede geçirecek.


Fenerbahçe Spor Klübü Başkanı Aziz Yıldırım, mahkemede ifade verdiği sırada rahatsızlanması üzerine tekrar Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Şekeri 240’a çıkan, tansiyonu ise yükselen Aziz Yıldırım’ın, hakime, ifade verecek durumda olmadığını ve kötü olduğunu söylediği öğrenildi. Fenerbahçeli taraftarlar Aziz Yıldırım’a destek vermek için gece boyunca adliye önünde tezahürat yapıp meşale yaktı.

Futbolda şike soruşturması kapsamında tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edilen Aziz Yıldırım, şekerinin 240’a çıkması, tansiyonunun da yükselmesi nedeniyle tekrar Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Futbolda şike soruşturmasını yürüten savcı Mehmet Berk tarafından önceki gün ifadesi alınan Aziz Yıldırım, tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk etmişti. Yıldırım’ın şekerinin 240 çıkması ve sağ bacağında yürümesini engelleyecek kasılma olması üzerine hakim Hadi Çağdır, Yıldırım’ın Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilmesine karar vermişti. Geceyi hastanede geçiren Aziz Yıldırım dün akşam saat 20.30’da beyaz sivil araç ve bir ambulans eşliğinde Beşiktaş’da bulunan İstanbul Adliyesi’ne getirildi.

ADLİYEDE YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ

Aziz Yıldırım’ın adliyeye giriş yapmasının ardından polis adliye içinde ve dışında yoğun güvenlik önlemi aldı. Polis çıkabilecek olaylara karşıda adliye önünde bir panzer aracını hazır bekletti. Bir ambulans ise Aziz Yıldırım için adliyenin bahçesinde bekletildi. Aziz Yıldırım’ın adliyeye bavuluyla gelmeside dikkat çekti. Aziz Yıldırım saat 21.30’da 14. Ağır Ceza Mahkemesi’nde Hakim Hadi Çağdır’a ifade vermeye başladı. Yaklaşık 5 saat ifade veren Aziz Yıldırım’a zaman zaman adliye içinde bekleyen sağlık görevlileri müdahale etti. Aziz Yıldırım gece 02.15’de rahatsızlanması üzerine hakim Hadi Çağdır, Yıldırım’ın hastaneye sevk edilmesine karar verdi. Aziz Yıldırım’ın ifade verdiği sırada şekerinin 240’a çıktığı tansiyonunun ise yükseldiği öğrenildi. İfade sırasında Yıldırım’ın, hakime ifade verecek durumda olmadığını, kötü olduğunu söylediği öğrenildi. Aziz Yıldırım’ı adliyeden hastaneye götüren ambulans, bir süre trafiğe takıldı. Yaklaşık 1 dakika trafikte bekleyen ambulans, yolun açılması üzerine hastaneye hareket etti. Yıldırım, iki polis aracının eskortunda hastaneye getirilerek Başhekimlik girişinden içeriye sokuldu.

FENERBAHÇELİ TARAFTARLARDAN DESTEK

Öte yandan adliye önünde bekleyen Fenerbahçeli taraftarlar, mahkemede olan Aziz Yıldırım’ın destek verdi. "Herzaman her yerde Fenerbahçe", "Aziz Yıldırım", "Fenerbahçe sen çok yaşa canım feda olsun sana" şeklinde slogan atan taraftarlar, Aziz Yıldırım adliyeden çıkana kadar adliye tezahürat yapıp bekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.