TENİS TURNUVASI ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU

TENİS TURNUVASI ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU
İBB Spor A.Ş. Silivri Müjdat Gürsu Spor Tesislerinde bu yıl 3.sü gerçekleştirilen tenis turnuvası sona erdi.
 Büyükçekmece ve Silivri’den toplam 150 sporcunun katıldığı tenis turnuvasının final maçı sonrası şampiyonlara madalyaları ve kupaları verildi. Kupa törenine, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, önceki dönem Belediye Başkanı Hüseyin Turan, AK Parti Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Spor A.Ş.  bölge müdürleri ve spor severler katıldı. 

İŞTE TURNUVANIN BİRİNCİLERİ
Spor A.Ş Bölge Şefi Mesut Cengiz, Yunus Emin Gülcemal, Kiptaş 1. Etap Müdürü Murat Yılmaz, 2. Etap Müdürü Resul Al, Büyükçekmece Jimnastik Kulübü Başkanı Melek Bozkurt’unda katıldığı kupa ve madalya törenine coşku ve sevinç içerisinde gerçekleşti. Silivri ve Büyükçekmece’den 150 tenis sporcusunun katıldığı turnuva, erkekler, kadınlar, yeni başlayan erkekler, yeni başlayan kadınlar, 8-9 yaş gurubu çocuklar, 10-11 yaş gurubu çocuklar olmak üzere 6 kategoride gerçekleşti. 8-9 yaş gurubunda 1.Furkan Eren 2.Sanem Karadağ, 10-11 yaş gurubunda 1.Şeyma Dinsever, yeni başlayan bayanlarda 1.Doğa Kenan, 2. Öyküm Çalışkan, yeni başlayan  erkekler gurubunda 1. Ufuk Dökümcü, 2.Doğukan Bek, yeni bayanlar gurubunda, 1. Hülya Bal, 2. Nevin Rodop, erkekler gurubunda, 1.Burak Menteşin, 2. Talat Şutova oldu. Turnuva’da birinci olan sporculara AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş birer adet küçük altın hediye ederken, Turnuvanın sponsorları olan, Yazıcı Yapı Celalettin Yazıcı ve Turan İnşaat Atilla Turan’a katkı ve desteklerinden dolayı plaket takdim edildi. 

KARAKAŞ “8 YIL ÖNCE BURADA 22 METRE ÇÖP VARDI”
Tenis Turnuvasının madalya ve kupa töreninde konuşan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Müjdat Gürsu Spor Tesislerinin bulunduğu yerde 8 yıl önce 22 metre çöp bulunduğuna dikkat çekerek şu ifadelere yer verdi. “Olimpiyatlar, evlerde, okullarda başlar. Az önce madalyalarını taktığımız gençlerimizde, geleceğin olimpiyat şampiyonluklarına aday olan gençlerimizdir. 8-9 yaşında böyle güzel tenis oynayan çocuklarımızı görünce gerçekten bende gıpta ettim. Ben özellikle bu çocuklarımızın ailelerini tebrik etmek istiyorum. Kendisini bir kez daha yad ederek Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün o vecizelerini yani ‘ Sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur’ ve ‘Ben sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim sözlerini kendilerine örnek almış evlatlarımızın gelecekte şanlı bayrağımızı göklere çektirerek, nice şampiyonluklar kazanacağına inanıyorum. Burada 8 yıl önce 22 metre yüksekliğinde çöp varken, bu gün o çöpün yerine böyle bir yaşam alanı ve spor tesisi inşa ettiği içinde, Saygı değer İBB Başkanı Sayın Kadir Topbaş beyefendiye Silivri halkı adına çok teşekkür ediyorum. Bir kez daha turnuvamızda şampiyon olan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” dedi. 





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.