TEPECİK KAHIR ÇEKTİRDİ: 0-1

TEPECİK KAHIR ÇEKTİRDİ: 0-1
Geçtiğimiz hafta deplasmandan 3 puanla dönerek zirve yarışına sarılan Tepecikspor, bu avantajını evinde oynadığı maçta Fethiyespor’a 1-0 mağlup olarak kaybetti.

45 dakika 10 kişi oynayan yeşil  beyazlılar 45+1. dakikada Onur’un penaltıdan kaydettiği golle haftayı puansız kapatmak zorunda kaldı. Penaltıya sebebiyet veren Ufuk ise ikinci yarıda takımının 10 kişi oynamasına neden oldu. Rakibine oranla daha baskılı bir oyun ortaya koyan konuk Fethiyespor ikinci yarıda sayısal olarak da üstün olmanın verdiği avantajla skoru koruyarak evine 3 puanla döndü. Tepecikspor 16 puanda kalarak zirve yarışında ağır bir darbe alırken 18 puana yükselen Fethiyespor haftayı karlı kapatan taraf oldu. Tepecikspor bu sonuçla bu sezon Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda ilk kez bir lig maçını kaybederek uğurunu da bozdu.

 

Stat: Esenyurt Necmi Kadıoğlu

Hakemler: İbrahim Bülbül, Murat Şener, Nurettin Dinçer Demir

Tepecikspor: Ramazan, Türker, Ufuk, Erol, Serkan (Dk. 3 İlker), Yasin, Recep Onur, Adem (Dk. 58 Caner), Günay (Dk. 46 Ali Görkem), Aykut, Aytek

Fethiyespor: Ozan, Sabri Gümüşsoy, Bülent, Sabri Turgut, Murat, Kenan, Halil, Emre (Dk. 58 Necdet), Hasan Ahmet (Dk. 70 İlkay), Ekrem, Onur (Dk. 87 Yunus)

Gol: Dk. 45+1 Onur (Penaltıdan) (Fethiyespor)

Kırmızı kart: Dk. 45+1 Ufuk (Tepecikspor)

Sarı kartlar: Dk. 45 Erol, Dk. 47 Türker, Dk. 79 Aytek (Tepecikspor), Dk. 73 Ekrem (Fethiyespor)

Haber ve fotoğraf: İskender KORDU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.