TEPECİK’E YAN BAKILMIYOR: 1-0

TEPECİK’E YAN BAKILMIYOR: 1-0
Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grupta zirve hesapları yapan Tepecikspor, lider ve namağlup Hatayspor’u 1-0 mağlup ederek haftanın flaş galibiyetine imza attı.

 Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanan maç büyük bir çekişmeye sahne olurken temsilcimize 3 puanı getiren tek golü 47.  dakikada Türker kaydetti. Yeşil beyazlılar 32. dakikada Yasin Şahan’ın atılmasıyla da 58 dakika 10 kişi mücadele etmek zorunda kaldı. Tepecikspor bu sonuçla puanını 28’e yükselterek lider Polatlı Bugsaş’ın ardından ikinci sıraya yerleşerek ilk yarıyı mutlu bir şekilde kapattı. Temsilcimiz ayrıca Armağan  Turhan yönetiminde çıktığı  dördüncü maçı da kazanarak şampiyonluk yarışının da en güçlü adayı haline geldi. Hatayspor ise 16 hafta sonra ligdeki ilk yenilgisiyle tanıştı.

 

Stat: Esenyurt Necmi Kadıoğlu

Hakemler: Sefa Demir, Oğuz Akar, Turhan Akbaş

Tepecikspor: Ramazan, Türker, Ali Görkem, Erol, Feyyaz, Recep Onur, Yasin, Kemal, Günay (Dk. 82 Salim), Ali Cemal (Dk. 46 Adem), Aytek (Dk. 68 Semih Mustafa)

Hatayspor: Ömer Kısa, Engin, Erhan, Hasan (Dk. 53 Gürhan), Enis (Dk. 72 Gökhan), Mehmet Fuat (Dk. 61 Burhan), Ömer Bozan, Güney, Selçuk, Soner, Serkan

Gol: Dk. 47 Türker (Tepecikspor)

Kırmızı kart: Dk. 32 Yasin (Tepecikspor)

Sarı kartlar: Dk. 11 Feyyaz, Dk. 70 Recep Onur(Tepecikspor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.