Tepecikspor, Hatayspor’u bekliyor

Tepecikspor, Hatayspor’u bekliyor
Ligde kötü günlere son vermek ve uzun zamandır kendi saha ve seyircileri önünde kazanmanın hesaplarını yapan Tepecikspor, Hatayspor’u beklemeye çekildi.

 Taraftarlarına galibiyet armağan etmek için sahaya çıkacak olan yeşil-beyazlılarda bu anlamda kötü gidişe de dur demenin hesapları yapılıyor. Taktik idmanında oyuncularının hırslı ve istekli olduğunu gözlemleyen Teknik Direktör Engin Çalışır, iki haftadır oynadıkları iyi oyunu galibiyetle süsleyemediklerini, bu kez bunu başarıp Hatayspor’u mağlup edeceklerine inandıklarını söyledi.

Oyuncularının form grafiğinin her geçen gün biraz daha üst seviyelere yükseldiğini söyleyen Çalışır, Hatayspor önünde ciddi oyunlarını sürdürmeye devam edeceklerini hatta üç puanı hanelerine yazdıracak oyunu ortaya koymaya çaba göstereceklerini söyledi.

Maç günü sahaya nasıl bir kadro ile çıkacakları hakkında bilgi vermeyen Teknik Direktör Çalışır, kazanmak ve sahaya üç puanla ayrılacak bir ekiple çıkacaklarının bir gerçek olduğunu söyledi. Haftalardır iyi neticelere hasret giden Tepecikspor’un artık puan kaybına tahammülünün olmadığını söyleyen Çalışır, taraftarlarının desteğini arkalarına alarak bu zorlu maçtan istenilen neticeyle ayrılacakları inancının tam olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.