Tepecikspor için var oluş maçı

Tepecikspor için var oluş maçı
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta Pazar günü Tepecikspor’u Sarıyer Yusuf Ziya Öniş Stadında tarihi bir sınav bekliyor.

 Ligde zor günler geçiren ve bu kötü gidişe dur demek için sahaya çıkacak olan Tepecikspor, Sarıyer’in konuğu olacak. Ligde ardı ardına iyi neticeler alan ve grubun en formda takımları arasında yerini koruyan Sarıyer karşısına üç puan için çıkacak olan yeşil-beyazlılar, kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor.

13 maçta 11 puan toplayabilen ve sadece iki kez üç puanla tanışabilen Tepecikspor, bu maçla bir anlamda şeytanın bacağını kırmayı amaçlıyor. Rakipleriyle aralarındaki puan farkının açılmaması için bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılmaları gerektiğini söyleyen Tepecikspor Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu,. “Pazar günü bizim için Sarıyer maçı inanın tarihi bir sınav olacak. Bu maçı kazanmamız gerektiğini oyuncularımızla sürekli konuşuyoruz.

Müsabakanın zorlu geçeceğini düşünüyoruz fakat bu zorluğu alacağımız galibiyetle bertaraf etmek istiyoruz. Bizim rakibimizden daha çok puana ihtiyacımız var. Kazanmak için sahaya çıkacağız ve zoru başarıp üç puanı hanemize yazdırmak için mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Tüm oyuncularımızdan isteğimiz, bu maçtan iyi bir neticeyle ayrılmaları ve alt sıralardaki dengelerin bozulmasını sağlamalarıdır.

Rakibimizin ligdeki konumu belli fakat grubumuzda alınan ilginç neticeler bu grupta sürprizlerin her zamankinden daha fazla yaşandığının göstergesidir. Bizi rakibimizin konumu hiç ilgilendirmiyor. Biz sahaya çıkıp ihtiyacımız olan puanları hanemize yazdırmanın planlarını yapmalıyız. İnşallah iyi bir netice camia olarak moralimizi üst seviyelere taşır” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.